Nie mogę oprzeć się wrażeniu,że jest to żywcem ściągnięte z Kodu.., bynajmniej sekwencja
umierania.
oglądałem kod nieśmiertelności i muszę przyznać ci racje z tym że w kodzie ten gościu Colter musiał zapobiec ex plozji w pociągu i w mieście a tu Bill walczy z robalami czy czymś w tym rodzaju i w dodatku nie jest sam bo jest z Ritą
Poczytaj mange wpierw zanim sie wypowiesz a sam zobaczysz ze niema to nic wspolnego z Kodem.
Witam,
Pętla ogólnie jest bardzo popularna, już nawet nie pamiętam kto ją wymyślił ale na pewno nie pisarze mangi. Druga sprawa że w kodzie nieśmiertelności raczej to nie była tego rodzaju pętla (fizycznie - bardziej odtworzenie) w dodatku Kod raczej nie porywał fabułą ... od taki sobie średniak.
"bynajmniej sekwencja umierania" - półanalfabeta, który myli partykułę przeczącą "bynajmniej" ze słowem "przynajmniej"?
O ile mi wiadomo analfabetyzm - to brak pisania i czytania. Także geniuszu jak chcesz błyszczeć, proponuję wazelinę. Poza tym to temat dotyczący filmu,a nie partykuł, także jak ci to przeszkadza, to możesz do profesora Miodka się zgłosić i tam wygłaszać swoje mądrości.
Publikujesz swoje dziwaczne posty na polskim portalu, polskojęzycznym. To do czegoś zobowiązuje. Jesteś typ bardzo charakterystyczny, prawdopodobnie ze wsi, źle wykształcony, któremu nikt nie wytłumaczył różnicy znaczeniowej między słowami "bynajmniej" i "przynajmniej". A co najgorsze, zamiast sprawdzić, przyznać się do błędu a następnie przeprosić, jak każdy prymitywny człowiek, próbujesz się odgryzać.
I nie napisałem żeś zwykły analfabeta. Nie rozumiesz znaczenia podstawowych słów w języku polskim. To coś na pograniczu analfabetyzmu funkcjonalnego z półanalfabetyzmem. Absolutna kompromitacja.
UUu, chyba ktoś ma problem ze sobą,zamiast oceniać, wpierw pomyśl, nie - nie jestem ze wsi, i wyobraź sobie, jestem wykształcony, może nawet bardziej od ciebie geniuszu, a na ile ty jesteś słaby człowieczku, wypisując takie brednie ? Może potrzeba tobie kobiety?, choć która by chciała mieć cokolwiek do czynienia z takim błaznem, bo na takiego się zapowiadasz, błazen,zakompleksiony człowieczek. Co takiego w życiu osiągnąłeś, prócz stukania w klawiaturę ?Kim jesteś ,że masz prawo do wyzywania kogoś od prymitywów, może mógłbyś to powiedzieć komuś w twarz?Kolejny chojrak, któremu się wydaje, iż postradał wszelkie zmysły, chowający się za monitorem komputera.
"Kolejny chojrak, któremu się wydaje, iż postradał wszelkie zmysły"
Ja chromolę. Takiego festiwalu debilizmu dawno nie spotkałem. Ty jesteś rzeczywiście matoł pełną gębą. Nie rozumiesz znaczenia słów i wyrażeń, których używasz. Czy stwierdzono u ciebie jakiś stopień upośledzenia umysłowego?
To co ty tutaj wyczyniasz językowo graniczy z jakimś kalectwem, z jakimś rodzajem inwalidztwa umysłowego. Niezwykłe.
Proszę, podaj mi namiary na siebie,chętnie się przedstawię osobiście. Dla takich debili,aż marzę o teleportacji :)
I rzeczywiście kaleczę językowo, wręcz niewyobrażalnie. Aż strach czytać moje wypociny,a ty zapewne jesteś kolejną osobą z wielbicieli Conchity Wusrt.