Już początek wskazuje na to, że film będzie genialny. Przepiękne zdjęcia Londynu bardzo dobrze wprowadzają i nadają klimat filmowi. Późniejsze zdjęcia z innych miejsc, jak również muzyka stoją na wysokim poziomie. To wszystko wraz ze świetną fabułą, moimi ulubionymi aktorami i ciekawym motywem przewodnim sprawia, że film można bez wyrzutów sumienia ocenić na 9 lub 10 ;) Polecam iść na niego do kina na 3d. Byłem i nie żałuję, a na telewizorze ciężko będzie te same emocje uzyskać :)
W stu procentach się zgadzam z powyższą opinią, jestem świeżo po seansie i jestem zachwycony. To nie jest żaden odgrzewany kotlet, wręcz nowe doświadczenie, z całego serca polecam i jeśli ktoś się jeszcze zastanawia czy iść do kina, to gorąco zachęcam:) film jest widowiskowy, akcja jest dynamiczna, fabuła wcale nie tak oczywista i przewidywalna jak mogłoby się wydawać. Jedynie walorów wersji 3d nie będę komentować, widziałem w 2d, bo ogólnie nie przepadam za 3d, poza tym szkoda mi dopłacać kasy:)
PS. Znacie to uczucie, ten mały żal na koniec filmu? nie dlatego że film jest krótki i mało satysfakcjonujący, ale że tak wciągnął, był tak przyjemny że nie chce się wstawać z fotela? takie wrażenie właśnie pozostawił u mnie ten film:)