PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577622}

Na skraju jutra

Edge of Tomorrow
2014
7,4 182 tys. ocen
7,4 10 1 182323
7,0 55 krytyków
Na skraju jutra
powrót do forum filmu Na skraju jutra

Pancerze Wspomagane :D

użytkownik usunięty

Znacie chociażby Grę Komputerową S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci - tam był właśnie taki Pancerz
Wspomagany jak nosi główny bohater filmu Cage :D, przyszłość usprawnia ludzi poprzez
mechaniczne szkielety, które zakładają ludzie, ciekawe czy da się w tym tańczyć Zumbę ?
Tak czy inaczej chodzi mi o to że twórcy od gier komputerowych do filmów usprawniają i
udoskonalają typy wspomaganych zbroi, ale czy będzie możliwość ich noszenia podczas pola
bitwy, ale tak naprawdę, nie na filmowo, kiedyś w przyszłości..., wiem co daje pancerz, tylko brak
wygody, bo chyba załatwić się w WC nie ma mowy, trzeba nosić śrubokręt i ściągać by się
wykupkać, z drugiej zaś strony chyba nie zapewniają skuteczności obrony podczas ataku, ale
dodają sprawność i wytrzymałość przy upadkach i skokach.
Więc jakie przeznaczenie ma tak naprawdę Pancerz Wspomagany ?

ocenił(a) film na 7

Stalker? Listości. Tylko Fallout.
Dzięki takiemu pancerzowi możesz pewnie nosić więcej gratów. Normalny wojak ma tak z 30 kilogramów na plecach a tu pewnie dużo więcej. No tylko faktycznie problem z kupkaniem.

użytkownik usunięty
duraq

W Fallout jest masywniejszy, Jednak Stalker, nie pomyliłem się :

http:// forum. stalker. pl/ viewtopic.php? f=48&t=22950
(bez spacji)

Więcej gratów to faktycznie prawda, tylko w czym dłużej przetrwamy, w pancerzu czy bez niego, przecież w tym się ciężko biega :D
Pozostaje narobić w gacie, to może przeciwnik ucieknie...