PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577622}

Na skraju jutra

Edge of Tomorrow
2014
7,4 182 tys. ocen
7,4 10 1 181981
7,0 53 krytyków
Na skraju jutra
powrót do forum filmu Na skraju jutra

Nie przekonał mnie ten fantastyczny dzień świstaka. Do tego jeszcze Cruise z tym przyklejonym do twarzy Hollywoodzkim uśmiechem.To zwykły gniot z efektami specjalnymi. Nawet Ci obcy to jakaś parodia, mieszkanka kreta, ryby i jeża. Zdecydowanie nie polecam

SnooffyBoy

Podpisuję się pod każdym słowem. Mdły i nudny, wiecznie samozadowolony z siebie "gienialny" Cruse i koleżanka, którą autentycznie lubię, ale to nadreaktywne podejście do żadnej postaci było po prostu słabe i śmieszne. Papka dla mas. Nuda, a jak mój stary załącza po raz 10-ty to mnie się robi słabo.

ocenił(a) film na 10
izasmola

Po przeczytaniu twojego komentarza wnioskuję, że musisz mieć bardzo nudne życie skoro jednym z powodów do napisania tego komentarza było ciągłe oglądanie "Na skraju jutra" przez twojego cyt. "starego", który "załącza po raz 10-ty" ten film. Nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że jakiś film jest dla "mas". Każdy film ma coś w sobie co zachęca widza do ponownego obejrzenia (bo przecież takie jest chyba założenie filmu? Ma zainteresować widza). Może "Na skraju jutra" nie jest filmem idealnym ale też nie jest jakąś totalną porażką patrząc po ocenach krytyków i użytkowników filmweba. Pozdrawiam, smacznej kawusi ;)