...połączenie Dystryktu, Obliviona, Hallo i Mass Effect co oczywiście nie musi mówić źle na temat
produkcji. Osobiście jestem bardzo ciekawa i mam nadzieje, że wyjdzie lepiej niż Oblivion, a walki
będzie więcej niż filozofii i niedopowiedzeń w średnim stylu. PS. czy tylko mi Rita Vrataski
przypomina Female Shepard z Mass Effect? :D
Zapewne przeszarżuje w stronę efekciarstwa i odcinania biletów, ale w końcu wzięli się za te nieszczęsne egzoszkielety
A ja się jaram tym bardziej, że w końcu po Obcym w dobrym kinie sci fi jest jakaś kobieta kozak z wielkim mieczem do siekania kosmitów :D
Ostatnio same niewypały odnośnie SF,wizualnie wypadaja ok gorzej z naciągana fabułą(patrz:Oblivion,Elizjum).
Fakt na obu sie zawiodłam strasznie. Zastanawia mnie czasami czy w nowych filmach piekno wizualne nie moze isc w parze z naprawdę dobra fabula? Mam nadzieje ze chociaz ten film okaze sie naprawdę dobry i przy tym klimatyczny, bez przesadnego efekciarstwa. Producenci, reżyserzy i scenarzyści powinni brać przyklad z gier sci fi takich jak Mass Effect to moze inaczej by to nasze nowe kino scifi wygladalo :D
Czemu Oblivion wypada wg. was źle? Jak dla mnie film bardzo dobry, tylko trzeba go obejrzeć z dwa razy, żeby dobrze zrozumieć. Tak jak trylogię Matrix.
Jednakże Elizjum - szkoda gadać. Gniot, jakich mało. Myślałem, że będzie to pierwszy film opierający się na Mass Effect a tu taka kiszka.
Co do Edge of Tomorrow również mam duże oczekiwania. Zobaczymy jak wypadnie. Miejmy nadzieję, że dobrze!
Oblivion ma durny wątek SPOILER z klonowaniem, który był w wielu innych sci fi, chociazby Moon (które jest podróbką książkowego Solaris) i ten wątek jest zbytnim uproszczeniem wyjaśnienia fabuły.
Podobna przewija się w corocznych tego typu prostych sci fi.
Jednak od strony technicznej i rezyserkiej był świetny, tak jak Tron tego reżysera.
On powinien się wziąć za jakiś dobry skrypt, bo ma potencjał na stworzenie wybitnego sci fi
Mi to bardziej Tomek zachowaniem w trailerze przypominał Shepa, ale męskiego ;P
Jeszcze trochę z Kodu niesmiertelności czerpie chyba
Nie no proszę Cie Tomek gdzie do Sheparda ale ona? Ona MOGŁABY GRAĆ SHEPARD! :D
Wstawiłabym linki do zdjęć ale niestety nie mogę, ale ona jest naprawdę genialna w tym trailerze i tak według mnie powinna wyglądać fem Shepard w filmie Mass Effect tylko dać jej zbroje n7 :)
A będzie w ogóle film Mass Effect? Bo ja już powoli tracę nadzieję.
Od wielu, wielu lat czekam na film (bądź serial) w uniwersum Mass Effect (bądź podobnym, patrz: Andromeda (choć trochę głupawa)), ale to chyba już niemożliwe :( Nie wiem. Za drogie? Za trudne? Chyba kiedyś kurczę sam nakręcę i będzie! :)
Czytałam, że scenariusz już jest ale się tak do tego zabierają, że na razie są jedynie plany co do reszty i prędzej niż w 2016 nic z tego :D
Cender69 trafil w samo sedno! To samo pomyslalem jak zobaczlem opis i zwiastun. DZIEN SWISTAKA tylko w innej scenerii