Na tyłach wroga

Saints and Soldiers
2003
7,0 9,3 tys. ocen
7,0 10 1 9252
7,0 2 krytyków
Na tyłach wroga
powrót do forum filmu Na tyłach wroga

Wykurwiście :D:D:D:D:D tylko że znowu nie wyspany człowiek bedzie :((

użytkownik usunięty
Generalfeldmarschall

Ciesz się, że ten film będzie na TVP1 (bez reklam). Gdyby go puszczali na Polsacie albo TVN to wtedy dopiero człowiek byłby niewyspany :p

Generalfeldmarschall

A ja siedze w Finlandii wiec u mnie godzina do przodu, wiec ja bede chyba najbardziej niewyspany:), ale film trzeba ogladnac.
Ps. Wstaje o 4:15.

ocenił(a) film na 9
Generalfeldmarschall

No ja właśnie jestem po seansie i musze przyznać że film na poziomie. Wspaniały klimat!

Generalfeldmarschall

Ja również po seansie. Włączyłem przypadkiem jedynkę o 23:05 :) Sama tematyka i zdjęcia sprawiły, że nie mogłem już oderwać wzroku od ekranu.

Gdyby ktoś, komu podobał się ten film, mógł wymienić tytuły warte obejrzenia, byłbym wdzięczny.

Co do wyspania... Hmm... Wysypiam się chodząc spać znacznie później, więc tak źle jutro nie będzie :)

użytkownik usunięty
p_a_l_a_2

Jeśli podobał Ci się ten film to musisz obejrzeć w "W Księżycową Jasną Noc" ma podobne klimaty.
http://www.filmweb.pl/W+ksi%c4%99%c5%bcycow%c4%85+jasn%c4%85+noc+1992+o+filmie,F ilm,id=3607

A po za tym polecam prawdziwy majstersztyk wojenny - "Kompanię Braci". Tego nie można nie obejrzeć. Tam też są klimaty z Ardenów.

A w ogóle to zapraszam na mój blog. Odbywa się tam głosowanie na najlepszy film o II wojnie światowej. Może tam znajdziesz jakiś ciekawy tytuł warty obejrzenia.