Widać że twórcy chcieli zrobić kpiny z widza ponieważ widać że film został robiony na odwal się ani tu zabawnych dialogów czy humoru a aktorstwo jest jak by grali amatorzy.Po 20 minutach ma się ochotę aby film już się zakończył bo nic nie napędza akcji a niektóre sceny nie są zabawne a żałosne.Strata czasu nie warto oglądać i ponownie polskie kino wydało taki knot dla widzów.
Przez kogo? Normalni ludzie doceniają przekaz i tematykę, dawno tak życiowego filmu nie widziałem
Normalni ludzie nie tworzą multikont, aby dać kilkanaście tysięcy 10-tek, aby poprzez oszustwo zawyżyć ocenę
Sorry kolego, ale które sceny są "żałosne"??? Są tak "polskie", że dawno tak trafnie pokazanych polskich przywar nie widziałem! Wymień mi JEDNA żałosną scenę! Naprawdę nie zrozumiałeś tego filmu? Przecież to nasz dzień powszedni. Właśnie TAKIE filmy dające do myślenia powinno produkować polskie kino a nie gloryfikować bandytów czy męczyć komediami romantycznymi mało się od siebie różniącymi. Może wolisz 50 - te wcielenie Spidermana - Twoja sprawa, ale nie pisz mi, że ten film nie jest na maksa życiowy!
Piszesz, jakbyś chciał się tylko przyczepić, a jakbyś go nawet nie widział, bo inteligentny człowiek w mig załapie przekaz, nie wiem o co chodzi, różne są gusta, ale skrajnie negatywne komentarze są po prostu nie na miejscu i są najzwyczajniej podejrzane. Nie wiem o co niektórym chodzi, ale na pewno nie jest to zły film