I mi wystarczy. Po nim miałem ochotę się zabić. Okaleczyć. Gorsza była tylko Kac Wawa
Ogólnie biorąc pod uwagę, że obejrzałem już dość sporo filmów to zacząłem kaleczyć się tym czym kaleczy się Mietczyński. Jak dla mnie pan Czaja to co najwyżej naskoczyć mi może. Mieciu i tak łagodnie go potraktował. Zrobić tak wybitnie gówniane dwa filmy to trzeba mieć talent. Naprawdę.
na film ponad połowa oddanych głosów to 10-tki
a scenarzysta ma ocenę taką, ze nie dorównuje mu Tarantino
jawne oszustwo
Piotrek, jak chcę to mogę kontynuować swoją własną wypowiedź
Śmiech to jest z twojego zawyżania sobie ocen na filmowym portalu
Po pierwsze wielki znafco kina filmy są reżyserów, a nie scenarzystów, a po drugie jakbym był takim marnym trollem jak ty to rzeczywiście miałbym ochotę się zabić.
A najlepsze, jak przywołujesz takiego leszcza jak mietczyński. Jak p. Czaja się po nim przejechał to ani zipnął,
https://www.youtube.com/watch?v=rqJRXTYfIK0
Bo z drugiej strony co miał powiedzieć? Że nie rozumie filmów, o których się wypowiada. Czaja go w 3 minuty wyjaśnił, a najlepszy był tekst, że albo pan miecio jest tępy, albo jest oszustem, innej alternatywy nie ma. Bo nie ma. No ale jaki troll taki autorytet, żyj swoim mieciem, no chyba, ze to mieciu twoje konto, z którego próbujesz się "mścić" za słowa prawdy o sobie
Piotrek, twoja samoocena jest mocno subiektywna
poza tym po co używasz fejkont, aby wychwalać samego siebie
Tak sobie poczytałem fora obu filmów tego gościa (owszem, wasza trollerska sława was wyprzedza) i ktoś ma ostro nierówno pod deklem. Gratuluję samozaparcia. Od dobrych kilku lat trzaskać posty zadziwiająco identyczne (skopiowane) w obronie tego bełkotu. Z kilku kont...Naprawdę proponuję się leczyć psychiatrycznie.
No też tak uważam, że taki antypit czy orlagura, który siedzi tu od 8 rano, podrabia inne konta i podbija każdy negatywny post to ma nierówno pod sufitem. I to konkretnie
Ale jeżeli jesteś uczciwy to wskaż mi te cyt: posty zadziwiająco identyczne (skopiowane) w obronie tego bełkotu. Z kilku kont
Gdzie są te skopiowane posty oprócz jakiegoś bslagury który wprost pisze, ze podbija pozytywne wpisy jak widzi, ze ten orlagura, który podszywa się pod jego profil podbija negatywne. Gdzie one są? Ja nie widzę żadnego
Za to wszędzie widzę dyskusje orlagury z antypitem i bekemena z protipem, zaprzeczysz? Ja sądzę ze to pisowskie trolle, bo nie wierzę, że ktoś byłby tak głupi żeby ten film szkalować za darmo