Albo coś ze mną nie tak, albo mamy jakąś totalnie niezrozumiałą nagonkę na ten film. Co patrzę na oceny krytyków, to prawie wszyscy totalnie go zjeżdżają dając oceny 1. Powiem szczerze, że gdybym usiadł do tego filmu czytając te recenzje pewnie bym go odpuścił, ale zupełnie nieświadomy tych negatywnych ocen postanowiłem go obejrzeć, bo temat wydał mi się ciekawy. I co? I moim zdaniem tragedii nie ma. Od początku akcja rozwija się jasno i klarownie i oglądało się to całkiem przyjemnie. Nie jest to może film wzbudzający salwy śmiechu, ale jako lekki film obyczajowy sprawdza się moim zdaniem całkiem nieźle, a i gra aktorska jak na polskie realia nie była na najgorszym poziomie i specjalnie mi nie przeszkadzała.
czekam na proste odpowiedzi na proste pytania
nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem i logicznie odpowiedzieć?
czyli np pytam, czy konto błazej_zabicki to fejk czy nie? krótka odpowiedź
czy konto antigod z 7 ocenionymi filmami przez 4 lata to fejk czy nie? krótka odpowiedź
tu tez pan arjeljarosz, atakujący ten film gdzie tylko można, ale to "na pewno" nie hejter, no gdzieżby tam... hahaha
mnie tacy jak ty też - siedzi na forum Czai i jego filmów od lat i udaje bezstronnego i uczciwego - brawo, hahaha
znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić
Komentuję pozytywne posty na tym forum, bo jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor codziennie od rana komentuje tylko negatywne. Trzeba hamować trolla
I znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - orlagura/antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)
znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)
I znowu podbijam post bo Pan Piotr - Bslagura /Michul36/ergatone podbił posty pozytywne tutaj i zawyża obie ocenu (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)
Bo ktoś dzisiaj napisał coś pod negartwwnym tematem, a Bslagura /Michul36/ergatone od razu zareagował
czyli niezbity dowód na to, że ten bidny narcyz siedzi tu, czuwa 24/h!!1 i nieuczciwie zawyża sobie oceny
niezłe jaja co?.
jeszcze raz gratuluję Panie Piotrze pracowitości w nieuczciwym zawyżaniu sobie ocen.
I znowu podbijam post bo o jakiś wariat o nickach - orlagura/antypit/protip/retboor podbił posty negatywne tutaj i na forum Kac Wawy (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)
I znowu podbijam post bo Pan Piotr - Bslagura /Michul36/ergatone podbił posty pozytywne tutaj i zawyża obie ocenu (jak ktoś nie wierzy to może sprawdzić)
Bo ktoś dzisiaj napisał coś pod negartwwnym tematem, a Bslagura /Michul36/ergatone od razu zareagował
czyli niezbity dowód na to, że ten bidny narcyz siedzi tu, czuwa 24/h!!1 i nieuczciwie zawyża sobie oceny
niezłe jaja co?.
jeszcze raz gratuluję Panie Piotrze pracowitości w nieuczciwym zawyżaniu sobie ocen.
A kim jesteś, że o tym decydujesz? Wiem, że kino to rozrywka dla mas, dla wszystkich, ale myślałem, że na Filmweb wchodzą jednak ci kulturalniejsi przedstawiciele tych "mas". Ale widząc kulturę i poziom Twoich komentarzy widzę, jak bardzo się pomyliłem
Tacy jak ty ze swoją indolencją i brakiem kultury wypowiedzi obniżają powagę tego najbardziej, więc z na twoim miejscu z tą powagą bym akurat nie przesadzał
Komentuję pozytywne posty na tym forum, bo jakiś wariat o nickach - antypit/protip/retboor codziennie od rana komentuje tylko negatywne. Trzeba hamować trolla
niezłe jaja co?.
niezłe jaja co?.