Tak dużej rozbieżności w ocenie krytyków a widzów nie widziałem nigdy. Filmweb ma zamiar coś zrobić z tym odpłatnym dawaniem 10? 53% ocen to 10? To jakaś kpina jest. Filmweb halo budzimy się!
nie tylko ocena filmu jest nieuczciwie nabita
ocena scenarzysty jest również nabita do oceny 8.2 przy 8 687 ocenach, co daje mu 1-sze miejsce w rankingu scenarzystów. Kolejne drugie miejsce zajmuje Quentin Tarantino z oceną 8.0 przy 1994 oddanych głosów
Pan Piotr Czaja nie jest widoczny na tej liście scenarzystów, choć powinien być ze względu na zawyżoną ocenę.
powinien coś zrobić z twoimi fejkowymi kontami jak retboor, antypit etc, które codziennie siedzą tu i podbijają negatywne posty - zresztą robi - usuwa je, tak jak ci poprzednie usunął
Mam nadzieję, ze twoje jedynki postawione panu Czai i jego filmom z twoich setek multikont tez usuną
drobna poprawka.
Ocena scenarzysty to 8,44 przy oddanych 4142 ocenach. Pozostałe ponad 4 tys. głosów poszło na scenarzystę Kac Wawy co dało ocenę 7.9 dzięki czemu Pan Czaja przebił w ocenie Quentina Tarantino jako scenarzystę filmu Django
ty to zamiast gadać sam ze sobą ze swoich fejkowych profili zbuduj sobie pomnik pana Czai i tam się módl do niego bo hejtowanie tego pana to twój jedyny sens życia - codziennie, od tylu lat... brawo za wytrwałość. A że ty dawałeś setki jedynek panu Czai, to inni dawali mu 10 i to cię widać najbardziej boli co? hahaha...
A gdzie tu kpina? W 70 procentach oceny przekupionych (lub właśnie nie opłaconych) krytyków różnią się od oceny widzów. Kim ty jesteś żeby decydować o ocenie tego filmu? Dla mnie jest wręcz za niska, bo to cholernie mądry film z konkretnym przekazem.
A kto płaci tobie i fejkom typu antypit czy retboor za stawianie jedynek???
Może z tym ktoś powinien coś zrobić? Nie sądzisz?
I kto rzekomo płaci za te dziesiątki 4 lata po premierze geniuszu? Kto? Ludzie szczerze dają dychy, dają ci ludzie, którzy dosyć maja filmów o gangusach, batmanach i tego typu głupot i nie lubią trollingu, które tu uprawiacie. Dotarło?