PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=788599}
7,3 38 tys. ocen
7,3 10 1 37621
1,4 13 krytyków
Na układy nie ma rady
powrót do forum filmu Na układy nie ma rady

Szkoda czasu

ocenił(a) film na 2

Byłem, widziałem... Z przykrością stwierdzam, że szkoda czasu. Nawet dla mnie, a zwykle nie mam zbyt dużych wymagań od filmów.

ocenił(a) film na 2
handy4

Zastanawiam się kto wystawiał oceny 8, 7 akrorzy,Statyści, kamerzyści,dźwiękowcy ????
Film jest na żenująco niskim poziomie...

ocenił(a) film na 8
ari78

a mnie dziwi kto to jest niejaki handy4, co od 3 lat żadnego filmu nie ocenił, a ogólnie przez prawie 10 lat działalności "dokonał" oceny raptem 190 filmów, a ocenianie zaczął 5 lat po założeniu konta, dziwnym trafem w momencie wejścia do kin filmu "Na układy"...
Jak myślisz?
Czy nie przebiega Ci przez myśl subtelne podejrzenie, że to troll?
5 ;lat chłop z oceną jakąkolwiek czekał i nagle "zaskoczył" akurat przy tym... hm... bardzo, ale to baaaaardzo dziwne...
I na PEWNO nie przypadkowe!
W ogóle to jakaś prawidłowość na tym forum, że negatywnie o tym filmie wypowiadają się w znakomitej większości właśnie tego typu "użytkownicy", co niczego nie oceniają, niczego nie komentują, tylko atakują akurat ten film...
Za to pozytywnie piszą ludzie działający tu od lat regularnie
Kim są ci, co zakładają te fejki i stawiają 1 czy 2 temu bardzo sympatycznemu, a przede wszystkim życiowemu filmowi??? Odrzuceni aktorzy? Mierni krytycy nie rozumiejący sensu filmów? Zawistni, niezbyt rozgarnięci youtuberzy, znający życie jedynie z facebooka???
To hejtowanie tego filmu jest na żenująco niskim poziomie, nieprawdaż?

herszton

"Za to pozytywnie piszą ludzie działający tu od lat regularnie" i jakoś dziwnym trafem wszyscy z nich boją się ustawić swój profil na publiczny, żeby przypadkiem nikt się nie dowiedział, że i oni od kilku lat nie ocenili żadnego filmu:-).

ocenił(a) film na 8
Floadi

A którzy to? Wskaz mi jeden spośród tych na pierwszej stronie forum, JEDEN, który nie pokazuje?
1 - sebastiannycz - pokazuje czy nie?
2 - Cecyllia pokazuje czy nie???
3 - Otto pokazuje czy nie?
4 - sally_storm pokazuje czy nie?
5 - krakus - pokazuje czy nie?
6 - kleju - pokazuje czy nie?
7 - Bucak - pokazuje czy nie?

hm, mi wychodzi 7 razy tak, a tobie mistrzu intelektu?
Pokazują czy nie??? Z niecierpliwością czekam na odpowiedź
CZEKAM NA ODPOWIEDX NA TO PYTANIE

I tak prawie ze wszystkimi. Nie chce mi się tu wszystkich wypisywać, ale każdy sam może najechać kursorem i sprawdzić

Z tych, którzy dodali pozytywne komentarze, a nie pokazują ocen jest najwyżej 2 czy 3, ale i tak widać że ocenili dużo filmów, wystarczy najechać kursorem,

Za to jest mnóstwo takich, którzy nie oceniają prawie nic, a dodali tu negatywne komentarze. Ale tobie to jakoś nie przeszkadza. No wzór uczciwości jesteś po prostu hahaha i wzór "bystrości" widzenia... może poproś kogoś, kto ma lepszy wzrok, to ci powie jak sam nie widzisz
A ja nie pokazuję, ale ja nigdzie nie założyłem tematu ze to najlepszy film świata. Jeżeli się mylę to wskaz taki temat założony przeze mnie

A to, ze swoje filmy "nabileś" ostatnim czasem to tez zapewne przypadek...

herszton

Przecież właśnie z jednym takim rozmawiam. Czego się boisz? Ja nie mam z tym problemów, oceniam od samego początku konta regularnie filmy, więc w sumie nie wiem skąd wziąłeś to "ostatnim czasem".
Nikt Cię przecież tu nie pobije za odmienne zdanie na temat filmów... no prawie, nie wiem po co odpisujesz gościowi po 4 latach i narzekasz, że przez długi czas nic nie ocenił, może to jednak jest jak wspomniałeś najlepszy film świata i boli Cię jego wszelka krytyka? :-)
Aż mnie w sumie zachęciłeś do obejrzenia tego filmidła. Nie ma bata, jeśli Kasia Glinka w rankingu ról jest wyżej od Ellen Ripley to jesteśmy świadkami epokowego dzieła. Aż dziw, że nie zdobyło to oscara i o samym filmie ledwo co słyszałem, ale widzę, że muszę nadrobić.

Floadi

Odpowiedz mu na pytanie a nie pier...l o czymś innym. dał ci gość 7 przykładów a nie odpowiedziałeś na żaden. Czytać nie potrafisz ze zrozumieniem?
To cyt herszta tak czy nie? Odpowiedz mu

Bslagura

No to skoro masz tyle czasu i spędzasz pół nocy na odpowiadanie ludziom w kilkudziesięciu wątkach pod tym filmem, to może mi podeślij linki do tych siedmiu randomów, to chętnie wtedy odpowiem.
A te moje niby pier***lenie jak widać zadziałało, bo kolega powyżej przestał się ukrywać pod prywatnym profilem:-)

Bslagura

Piotrek twoja obrana nieuczciwego zawyżenia sobie ocen na filmwebie jest żenująca

Orlagura

i nadal to robisz

ocenił(a) film na 8
handy4

ty jesteś chyba jakimś trollem, przez ponad 3 lata żadnego filmu nie oceniłeś, tylko ten zaatakowałeś, żenada

herszton

Piotrek żenada, to jest nieuczciwe zawyżanie sobie ocen na filmwebie

olagura

Z tym nieuczciwym zawyżaniem statystyk filmweb powinien coś zrobić

olagura

taki człowiek

Orlagura

niestety

Orlagura

nadal tak robi

Orlagura

jak to PIotrek