PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=737718}

Na zaginionych ziemiach

In the Lost Lands
2025
4,1 2,6 tys. ocen
4,1 10 1 2606
2,0 3 krytyków
Na zaginionych ziemiach
powrót do forum filmu Na zaginionych ziemiach

W obsadzie jest wielu polskich aktorów. Dziwi więc fakt że tak mało się pisze w PL o "In the Lost Lands".

MaliniaEscobar

O czym będzie opowiadał film?

gok_U

To ekranizacja krótkiego opowiadania G. R. R. Martina o tym samym tytule, wydanym w większej kompilacji, chyba Amazonki II.

KapitanS

Dziękuję

ocenił(a) film na 7
MaliniaEscobar

Bo Polska to taki dziwny kraj, że jak armia tak zwanych "znafców" zobaczy, że polscy aktorzy są w obsadzie zagramanicznego filmu, to im żal tak d...y ściska, że albo skażą na zamilczenie albo dadzą dwie gwiazdki i napiszą, że to bezwartościowy chłam...

arnold_bertold

Ale ten film jest na tyle słaby, że nie ma się czym specjalnie chwalić. Zagraniczny wcale nie oznacza, że z automatu mamy do czynienia z czymś wartym uwagi. To już nie te czasy żeby mieć narodowe kompleksy i nadawać czemuś prestiż, bo "zagraniczne jest lepsze".

ocenił(a) film na 7
westa_2

Słabość filmu, to kwestia względna. Mnie się podobał i zwisa mi, że jakiś nadęty koleś przeczytał wypociny innych nadętych kolesi, że słaby jest.

arnold_bertold

Ten film ma wszystko fatalne, ogladalem i nawet nie wiedzialem ze to w polsce krecone dopiero teraz sie dowiedzaialem.
Aktorstwo, efekty specialne, praca kamery diaologi tu wszystko lezy taki film max 3/10

Jak nie jestes jednym z aktorow tego dziela to naprawde zawdziwia mnie twoja wysoka ocena dla tak slabego filmu.

ocenił(a) film na 7
haqs_filmweb

Zadziwienie światem to chyba pozytywne przeżycie, więc dzięki mnie doznałeś czegos, czego ci film nie dał, bo wszystko w nim było fatalne. A może z tym filmem jest jak z kobietą fatalna? Jedni lubią, drudzy nie...

ocenił(a) film na 8
arnold_bertold

w punkt, a potem ludziska na filmwebie czytaja te wypiciny znafcow i pisza podobne zeby tez wyjsc na znafce XD

MaliniaEscobar

We wsi Alwernia nie żadne okoliczne Krakowa. Omijając nazwę miejscowości obrażasz jej mieszkañców

ocenił(a) film na 6
MaliniaEscobar

Po tym filmie Stankiewicz ma podobno zagrać Bonda :). Robią ludzie kariery...