PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34878}

Naciągacze

Matchstick Men
2003
7,2 51 tys. ocen
7,2 10 1 51455
7,0 21 krytyków
Naciągacze
powrót do forum filmu Naciągacze

Jakim trzeba być bezmózgiem żeby do roli 14-latki angażować 24-letnią aktorkę??? Czy ten reżyser w ogóle myślał?? Niestety przez to nie dobrnąłem do końca.

skoczek_narciarski

Skoro nie obejrzałeś do końca, to nie wiesz, że przecież ona nie miała 14 lat. Tylko udawała córkę głównego bohatera, w celu oszukania go. Była starsza, o czym świadczy końcówka.

dodsab

No chyba że....

ocenił(a) film na 8
dodsab

Mógłbyś napisać, że spoilerujesz.

cwiek93

Wystarczy nie zaglądać do komentarzy przed obejrzeniem filmu... Ja tam nigdy nie czytam komentarzy ani recenzji zanim filmu nie obejrzę. Nawet opisy filmu tak oszczędnie czytam tylko na tyle żeby się zorientować o czym film jest wiec często nie doczytuję ich do końca. Im mniej się wie o filmie przed jego obejrzeniem tym lepiej.

skoczek_narciarski

To, że Ty tak robisz nie znaczy, że wszyscy. Wystarczy napisać SPOJLER i po sprawie. Ja czytam przed obejrzeniem filmu, czy warto się za niego zabierać, czytam także opis jako pierwszy.

perun_6

No to jak czytasz to na własne ryzyko :) po za tym ja tu akurat nic nie spojlerowałem, zrobił to kolega dodsab a za to już nie odpowiadam :)

ocenił(a) film na 7
skoczek_narciarski

A tobie nie wyglądała na 14 lat? No to nie wiem w jakich ty kobietach gustujesz ;)

MJ_killer

No fakt jak na 24 lata to wygląda akruat dość dziecinnie, Nawet od biedy by to mogło ujść (już raczej jako 16-latka) . co do moich gustów to raczej dziewczyny under 12:)

ocenił(a) film na 7
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
air87

Debilem to jesyeś ty, co nie zmienia faktu że popełniłem błąd przy ocenie tego filmu i mój komentarz do niego trzeba uważać za nie były.

ocenił(a) film na 8
skoczek_narciarski

Czyli najpierw robisz później myślisz. Typowy bezmózg. Twój problem półdebilu. Następnym razem może dwa razy się zastanowisz zanim zrobisz idiotę z siebie na forum publicznym, obrażając twórców bezpodstawnie.

Ja nikogo obrażać nie lubię, ale skoro dla ciebie jedynym środkiem wyrażania opinii są obelgi w stronę reżysera (którego cenię), to licz się z tym, że ktoś (ja) potraktuje cię tym samym.
Bujaj się frajerze. Nie masz argumentów by tu wygrać