PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34878}

Naciągacze

Matchstick Men
2003
7,2 51 tys. ocen
7,2 10 1 51420
7,0 21 krytyków
Naciągacze
powrót do forum filmu Naciągacze

Fajny film , ale nie mogę zrozumieć sprawy z jego córką . Czy ktoś może mi wytłumaczyć
jak to było ? Dziwna sprawa. I tak kocham wszystkie filmy z Nicolasem Cage.

ploki_fw

Nie, nie. To nie była jego córka. Na koniec na jej pytanie "chcesz znać moje imię" on odpowiadam znam - czyli dla niego liczy się tylko to nieprawdziwe imię. Ma to dać jej do zrozumienia, że w dalszym ciagu mu na niej zależy.

ploki_fw

To jeden wielki walek po prostu - psychiatra , corka , agenci prawdopodobnie tez to oszustwo na 80 tys bylo sfingowane wszystkio skladalo sie na jeden wielki walek ktory ujawnia i wyjasnia sie dopiero pod koniec filmu ;p Poza tym zaraz po tym jak poszedl do banku idzie do swojej bylej zony i ona mowi mu ze poronila ^^ Ogolnie bardzo dobry motyw w tym filmie jest nie wiem czy jest osoba ktora wgl. by podejrzewala taki walek xd

użytkownik usunięty
Darthalex

Chyba raczej nikt nie podejrzewał :) Zakończenie wbija w fotel, ale nie rozumiem, jak można nie załapać, że to nie była jego córka i że wszystko było zaplanowane.

ocenił(a) film na 9

Może fakt że oglądałam go w pociągu wpłyną na moją spostrzegawczość.

ocenił(a) film na 5
ploki_fw

"Wpłyną"? Jak walisz takie byki to nic dziwnego, że nie zrozumiałeś tego wątku.

Ja przewidziałem już co jest grane w pierwszej połowie filmu. . Aktorka grająca córkę jest za stara. Jedyne co mnie zakoczylo, pozytywnie, w tym filmie to gra aktorska Cag:)

użytkownik usunięty
Tymon_P_

Dobrze ją ucharakteryzowali na nastolatkę.