PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34878}

Naciągacze

Matchstick Men
2003
7,2 51 tys. ocen
7,2 10 1 51455
7,0 21 krytyków
Naciągacze
powrót do forum filmu Naciągacze

Pierwsze 20 minut jest tak nudne, że wyłączyłam ten film. Nie wiem za co ma taką wysoką ocenę!

ocenił(a) film na 7
xxkwiatuszek

Prawdopodobnie nie wiesz dlatego, że wyłączyłaś po pierwszych dwudziestu minutach

xxkwiatuszek

qloz ma racje, może gdyby nie wstęp miałby jeszcze wyższe oceny, mnie również wstep zraził, mam problem z oceną nie jest zbyt wysoka ale to jeden z tych tytułów które wciąż pamiętam - mimo upływu lat więc powinna być wyższa, nie trawie cage'a ale generalnie film równie WCIĄGAJĄCY jak np. 12 godzin polecam obejrzeć końcówke może zmienisz zdanie ;)

ocenił(a) film na 8
starszy_pan

nie wiem co wy macie do tego wstępu : ) szybkie wprowadzenie czym sie zajmują główni bohaterzy, krótka ich charakterystyka i lecimy :D duży plus ode mnie za muzykę

ocenił(a) film na 7
xxkwiatuszek

Nie pisz że nudny, skoro nie widziałaś całego filmu. Scenariusz jest przemyślany, zakończenie zaskakujące.
Wyłączyłaś po 20-tu minutach - Twoja strata. Ja obejrzałem cały i nie żałuję.

ocenił(a) film na 8
xxkwiatuszek

za znakomite zakończenie, które przewraca całe wyobrażenie o filmie o 180 stopni, ale jak Ty oceniasz film po 20 min. to życzę powodzenia

ocenił(a) film na 8
Pauleta

xxkwiatuszek to jakby taki mały trolluś. Równie dobrze mogła napisać, że film jest kiepski, bo go nie oglądała.

ocenił(a) film na 8
m_grendel

To miłe, że nawet 3 lata temu, ludzi durnych nazywano trollami.