Ludzie to stado baranów nie którzy nawet nie oglądają i oceniają żeby mieć notę ten film jest dobry jest w nim wszystko co powinno być w komedii akcja i humor (mogą być jeszcze dupeczki ale to dla facetów) a wszystko jest w tym filmie za to dla mnie Forest Gump to nie jest komedia tylko dramat, jak można o Forest Gump powiedzieć dobra komedia przecież to nawet koło komedii nie stało jest wiele takich tytułów jak Forest ( bo jak komedia może byc dramatem a dramat komedią >???<) jakiś paradoks.
W komedii najważniejszy jest humor jeżeli podczas oglądania komedii chociaż raz się przysmucisz to komedia jest do du...py.
Ja uwielbiam Straszny Film, Nagą Broń, Depresję Dangsera itp. może w oczach nie których jestem nie normalny ale mi się wydaję że to oni nie mają poczucia humoru i bardzo im współczuję.
I jeszcze na koniec denerwuje mnie bardzo jak ktoś piszę o komedi że jest mało realistyczna albo głupia BO TO BARANIE JEST KOMEDIA (taki gatunek filmu DEBIE komedia nie ma być poważna tylko śmieszna i gupkowata REPEAT. BO TO JEST KOMEDIA BARANIE !!!
Jak ktoś zna tytuły dobrych komedii tego typu to będę wdzięczny za podanie, bo oceną nie można ufać !!!
Pozdrawiam.