Nagi instynkt 2

Basic Instinct 2
2006
5,3 13 tys. ocen
5,3 10 1 13168
2,4 5 krytyków
Nagi instynkt 2
powrót do forum filmu Nagi instynkt 2

Kiedyś widziałem pierwszą część to była ona przekozacka? Czy w dwójce można się spodziewać podobnych fajerwerków?

kamikaze81

Też jestem ciekaw czy warto iść na ten film czy raczej sobie odpuścić. Pierwsza część była bardzo dobra, zresztą jak wszystkie filmy ze stajni "Carolco" z tamtego okresu. Muzykę do pierwszej części stworzył Jerry Goldsmith a w drugiej już ktoś inny, nie wiem czy warto ryzykować, bo nawet jeden z plakatów jest podobny do tego z pierwszej części, czyli dużo odwołań do klasyku ale może treść jest już inna... Po za tym brak Michaela Douglasa też na pewno jest dużym minusem...

Axel

A kaseta to chyba nie była ITI? Już nie pamiętam bo ją kiedyś miałem orginała :-) Teraz już mi tak filmy nie wchodzą jak kiedyś :-)

kamikaze81

Kaseta z pierwszą częścią była wydana przez IMPERIAL. Okładka była super, tak jak inne z serii Imperiala z początku lat 90 - biały plakat i dołu taki fajny złoty pasek z powielanymi logami Imperialu i chyba Interkom.

Pozdrawiam

Axel

...pewnie ze nie ma michaela douglasa, bo jest za stary, jakby on wygladal przy boskiej pani Stone! jedynie co moglby zagrac to jakiegos, dawnego kochanka,albo porzuconego, przepitego policjanta-detektywa(zabijake) ...
a poza tym podejrzewam,ze glupio by sie czul w parze z Sharon....