Obejrzałem i wygląda ciekawie, ale... (może to co teraz napiszę będzie bluźnierstwem) Sharon Stone jest jakaś taka dziwna! Nie jest taka tajemnicza, szydercza, podstępna... Ona robi sie tutaj na... wyłuskaną damę... Poza tym ma dziwny głos... Oby Sharon nie była największą wadą tego filmu...
A tak poza tym to wydaje mi się, że scena, w której samochód wpada do wody, Sharon całuje sie z kolesiem, a potem wychodzi z wody, będzie po prostu... kretyńska... Cóż to jest... Przecież chyba oczywiste jest iż taka sytuacja nie mogłaby mieć miejsca?
Aha no i mam jeszcze jedno zastrzeżenie - to wszystko wygląda identycznie jak w jedynce, cały przebieg akcji - nieładnie.
Tak więc chyba... klapa.
Z tym smaochodem to nei wiadomo o co chodzi - nawet nei wiadomo kto tam jedzie w nim. Dopiero pod woda widac Sharon z tym gostkiem - ale przeciez rownie dobrze to moze byc np. sen?
Ale z calego trailera ma sie wrazenie - Sahron to juz niestety nie te lata (co prawda i tak sie bardzo neizle trzyma) i takei wrazenie ze wszystko to juz sie gdizes kiedys widzialo.
Wiadomo, bo to jest ten supersłynny samochód, o którym nawet na filmwebie pisali, czyli smaochód mrs. Tramell :)
Niestety, wygląda na to, ze będzie to scena otwierająca film (tak słyszałem), więc pewnie na sam początek - śmiech na sali ;)
Obejrzałem trailer byłem nastawiony pozytywnie, teraz jestes nastawiony pozytywnie coraz mniej.
PS - podobno otwarcie typuje się na 9mln$, więc wskakzuje na to, że nawet sukcesu kasowego ów film nie odniesie. Także porażka na całej linii...
To się nazywa zmiana nastawienia, mam nadzieję, że się zdziwię :)
Aha - Sharon faktycznie nie wygląda tak dobrze jak kiedyś, ale jak na 48 lat jest wręcz cudowna! W kilku scenach wygląda naprawdę świetnie (np. począktowa rozmowa z Morisseyem), ale np. w scenie gdzie wypowiada słowa: "Basic Instinct" wygląda moim zdaniem beznadziejnie. A dlaczego? Bo ma na sobie makijaż... Wniosek - nie używać makijażu (albo używać takiego mało widocznego), wtedy wygląda ona dużo ładniej.
A skąd wiadomo, że producenci oczekują na otwarciu tylko 9 milionów dolców? Moim zdaniem sprzeda się lepiej, chyba jest ten film choć trochę oczekiwany... Swoją drogą wie ktoś może ile kosztował ten sequel?
A mnie się ten zwiastun bardzo podoba, na pewno w filmie będą fajne zdjęcia, już to widać. Sharon w moim mniemaniu prezentuje się wystrzałowo, ja tam piętna czasu na niej nie widzę (scenka w sadzie - oł maj gat - crezy, sexi, cool), a fabuła... może nie będzie tak źle. W każdym razie z wypiekami na twarzy czekam na premierę :)
Nie, jednak scena w wodzie nie jest w samochodzie Tramell (poza tym byłoby to neilogiczne, w końcu rozwaliłaby go i potem by nim nie jeździła przez cały film ;) To jest jakiś tam samochód, ale poza tym wszystko się zgadza. To będzie początkowa scena, tak myślę.
Poza tym wygląda to tak: postać Morriseya to odpowiednik Douglasa, przebieg akcji będzie podobny. Początkowo zmuszony do spotykania się z nią (jako psychiatra), potem zasascynowany, potem kochanek, potem ma wątpliwości, jest pewny że to ona itp., jest policjant, który zginie czyli Thewlis (będzie wkladal paluszki tam gdzie nie trzeba), jest postać podobna do tej Tripplehorn czyli Rampling. Koleżanka głównego bohatera, z którą pewnie się... zna. Scena przesłuchania w jedynce - scena w sądzie w dwójce (pewnie będzie jakiś miniskandalik), no i oczywiście origie, lecz w związku z tym, że twócy postanowili sobie, że pobiją jedynkę pod każdym względem są tutaj: trójkąciki, sadomaso itp itd
Nie wygląda to ciekawie...
pierwszy trailer nieoficjalny podobno zostal pokazany jedynie ekipie po zaknczeniu zdjec wiec albo wyciekl albo specjalnie do narobienia szumu bo wiadomo jakie sceny zawiera ,oficjalny tak jak zapowiadano byl juz spokojny i skupial sie na scenariuszu.Bardziej podobal mi sie ten 1 ale tylko moje zdanie.Ja tez mam wrazenie ze to jednak nie bedzie to co wczesniej wiele sie powtarza z pierwszej czesci,mysle ze film moze uratowac dobry scenariusz ktorym sie tak bardzo chwala podobno Sharon nie ma byc ta zla postacia na kociec... ale wszystko jedynie plotki, czas pokaze co wyszlo a mam nadzieje ze cos dobrego.Bardzo lubie ostre laski w filmach i do czasu Basic instinct nic ciekawego nie zostalo mi w pamieci no moze Uma w Kill Bill ale to inny temat
Jeśli chodzi o fabułe to sądze, że są dwie mozliwości. Film MUSI opierać się na fabule poprzednika, musi do niej nawiązywać. Ale może widza bardzo zaskoczyć puszczając oko w strone części pierwszej i idąc w swoją stronę, ale posmodernistycznie rząglując elementami z jedynki i tworząc coś innego... lub... Mogą wymyslić coś nowego i totalnie spieprzyć :) No ale to wszystko w obrębie pierwszej możliwości. Dróga jest taka, że zrobią wszystko według schematu i będzie kicha.
Pozyjom uwidzim.
Jeśli chodzi o sharon to mi sie zdecydowanie bardzo podoba pomysł z dojżałą kobietą :P Sharon wygląda świetnie, a napewno efektów specjalnych nie szczędzili żeby wyglądała jeszcze lepiej, a bycie sexy to nie tylko uroda. Zobaczymy jak wyjdzie kuszenie Sharon teraz, po zwiastunie wnioskuje, że nieźle :D
Zdjęcia faktycznie wyglądają ciekawie-może być dobry klimat.
Chociaż naprawde to nie wiem kto wpadł na pomysł żeby to nakręcić... Chłopak umie ryzykować :)
podobno ludzie z niemieckiego bild mieli okazje ogladac przedpremierowy pokaz screenera i byli bardzo zadowoleni podobno jest ostro i krwawo a stone jeszcze bardziej pojechana hehe
"podobno jest ostro i krwawo a stone jeszcze bardziej pojechana"
Ale to chyba żadne odkrycie, kto widział nieoficjalny zwiastun wie, że pod tym względem film bije jedynke zdecydowanie.
golym okiem widac ze te 14 lat robi swoje i nawet makijaz tu nie pomoze, wedlug mnie to lepiej by bylo jak by wcale ten film nie powstal , ale jesli juz sie uparli to sie spoznili przynajmniej o 10 lat hehe
Właśnie zauważyłem przed chwilą, że w pisaniu scenariusza paluszki maczał Henry Bean, scenarzysta i reżyser "Fanatyka". No, no... Może jednak coś z tego będzie?
Dlaczego Ty , do diabla uważasz, że w filmie musi być wszystko logicznie , czar kina polega na tym, że może być nielogicznie!
Jam mam trailerek bardzo, hm - rozebrany :-) Nigdzie go nie widziałem (na oficjalnych strona) - zajmuje 90 mega - spory, prawie 5 minut.