Nagi instynkt 2

Basic Instinct 2
2006
5,3 13 tys. ocen
5,3 10 1 13168
2,4 5 krytyków
Nagi instynkt 2
powrót do forum filmu Nagi instynkt 2

Tylko 85 głosów?

ocenił(a) film na 3

Taki 'sławny' film i tylko 85 głosów? To nie jest jakaś pomyłka? :P Normalnie jakby nikt nigdy o tym filmie nie słyszał ani go nie oglądał :) Świat jest dziwny....

Reeze

Dziwny? Tak uważasz?
Premiera była kilka dni temu, nie wszyscy biegną od razu do kina pierwszego dnia, jeszcze jest czas żeby zobaczyć i zagłosować na niego na filmwebie. Moim zdaniem akurat tyle głosów to w końcu jest normalna ilość, chyba że wolisz głosować na filmy przed jego obejrzeniem z niewiadomych dla mnie przyczyn....
Biorąc pod uwage, że jesteś z pokolenia pokemonów (jak to można wyczytać z bloga Twojego) rozumiem, że mogą dziwić Cię normalne zachowania i zjawiska występujące jeszcze czasem w społeczeństwie.

aha, jesli tylko obejrze ten film (chociaż nie jest na szczycie mojej listy filmów do obejrzenia) to zagłosuję. ;)
pozdrawiam
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
kejszo

'Biorąc pod uwage, że jesteś z pokolenia pokemonów (jak to można wyczytać z bloga Twojego) rozumiem, że mogą dziwić Cię normalne zachowania i zjawiska występujące jeszcze czasem w społeczeństwie.'

A ja widzę, że mimio, iż jesteś 'nie z pokolenia pokoemonów' to niewiele jednak rozumiesz. Nie każdy kto oglądał w swoim życiu pokemony (i teraż bardzo się temu dziwi, ale przecież był tylko dzieckiem) jest od razu 'inny' i dziecinny, jak mozna wyznioskowac z tego co napisałeś. Mam dopiero 15 lat (albo aż, zależy od punku widzenia, ale przyjmuje, że to mało) ale nie uważam się za głupiego fana pokemonów, który nic nie wie o świecie. Po prostu zdziwiła mnie ta jedna rzecz, a tu już takie...
Ale wiesz co? Może i mało wiem o 'zjawiskach występujących jeszcze czasem w społeczeństwie', bo jak widzę wpisy takie jak twój, to na serio się zastanaiwam, czy to jest normalne.
Pozdrawiam.

Reeze

Zobaczysz, Reeze, już niedługo bedzie więcej ocen tego filmu na filmwebie. To dopiero kilka dni po premierze i mnie akurat ta "nieduża" ilość nie dziwi...
Chyba zgodzisz się ze mną, że nie ma po co dłużej na temat ilości głosów sie rozpisywać? A za to chciałbym spytać czy podobał Ci się Nagi Instynkt 2? Ja nie widziałem go jeszcze, slyszałem za to rózne opinie, raz dobre raz gorsze, z chęcią bym usłyszał Twoją opinię :)

ocenił(a) film na 3
kejszo

Rzeczywiście nie ma nad czym się rozpisywać... bo co by tu pisać?
Przykro mi, ale nie usłyszysz mojej opini, bo nie widziałam tego filmu jeszcze ;) W sobotę jadę do kina, ale wciąż się zastanawiam, czy iść na 'Nagi Instynkt 2' czy na 'Wszystko Gra'. Hmm... czas pokaże.