...filmów z głównymi bohaterkami podobnymi do Catherine Tramell w ''Nagim Instynkcie''. Jeśli ktoś zna takie filmy, to bardzo prosze o pomoc.
"Żar ciała" ;p Kathleen Turner gra tam rolę Femme Fatale i razem z policjantem planuje zabójstwo męża... również w tym filmie jest sporo kilka rozbieranych
Poleciłbym Ci Last Cry aka Sexual Predator
Fajna namiętna atmosfera wyczuwalna jest podczas oglądania tego filmu.
A propo jeszcze jedno jak chcesz to zaglądnij sobie w moje ocenki filmów bo tak sobie postanowilem ze oceniam własnie tylko filmy z kategori thrilery,dramaty erotyczne itp może coś sobie wybierzesz ciekawego:)
obejrzyj sobię "Trujący bluszcz" z tą co grała w "Aniołkach Charliego"... może nie aż tak podobny film ale jest tam to coś co w nagim instynkcie...
dodałam sobie niektóre do ulubionych i ściągam sobie pokolei. obejrzałam wczoraj "nieodwracalne" i przez resztę dnia wymiotować mi się chciało. jestem za słaba psychicznie na takie sceny.
Właśnie patrzyłem do Twoich ulubionych i nie ma tam raczej nic z mojej listy no oprocz sary i nagich instynktów.....
gdybym wiedziała odrazu, że w tym filmie będzie 15minutowa scena gwałtu, to w ogóle bym go nie tknęła.
Trzeba było zapytać:)Chętnie bym pomogł.
Jak coś to pytaj nastepnym razem.Już poznałem mniej wiecej jakie filmy lubisz a jakie nie wiec myśle że nie bedzie z tym problemu.
Ok ale zaznaczam że te filmy nie koniecznie są podobne do Nagiego Instynktu.
Polecić Ci moge z mojej listy:
8mm2
Dzikie Żądze
Last Cry aka Sexual Predator
W piekielnym słońcu
Niewierna
Urok Mordercy
Niebezpieczne zauroczenie
Skaza
Nigdy nie rozmawiaj z nieznajomym
Myśle że to by było na tyle.Uważam że te filmy powinny wpaść w Twój guścik:)
jak narazie z wymienioch przez Ciebie obejrzalam Urok mordercy i uwazam, ze zakonczenie bylo do dupy. Ale fajnie sie ogladalo, bo Heather Graham jest przeurocza :) Z kolei Ralph ma glowę nieprop
Heh:)widze że lubisz walić prosto z mostu....
a propo masz tez bystre oczko które potrafi wyłapać najdrobniejsze szczegóły;)
Tak, zawsze mówię to, co mam na myśli. Ale ta z pozoru fajna cecha w niczym mi w życiu nie pomoże, wręcz przeciwnie... ;)
Dziękuję, ale mogę się mylić. Chyba, że Ty też uważasz, że Fiennes jest nieproporcjonalny. ;)
Wiesz nie zastanawiałem się nad jego wyglądem i raczej nie bede choćby dlatego że to facet bo jak by była mowa o kobiecie to napewno miał był większą motywacje do rozmyślania....;)
Czekam na następne szczere recenzje.
Diabelska Edukacja - świetne, bardzo mi się podobalo.
Intymnosc - nie rozumiem takich filmow, byc moze jestem za mloda, zeby zrozumiec poruszane w nim malzenskie problemy i takie tam. Jak dla mnie za duzo erotyki, ja lubie umiar.
Seks to nie wzystko - wprawdzie tu tez byla masa erotycznych scen, ale ten film byl mimo wszystko bardzo dobry. Podobal mi sie porsuszony temat. dziewczyna, ktora nie zaznala milosci ze strony rodziny i sama nie potrafi jej ukazac, uwaza, ze zwiazki damsko-meskie to tylko seks. Tak, ten film ma sens. Lubie takie.
Zyc szybko, umierac mlodo - zabawny. ;]
Crash: niebezpieczne pożadanie - nie idzie tego oglądać, tragedia.
Spustoesznie - bieda
Dziwka - fajne, ale o tym chyba mowilam...
Widze że sporo filmików sobie obejrzałaś i to akurat nie z tego co Ci polecałem.Piszesz że Seks to nie wszystko Ci sie podobał-jest jeszcze coś podobnego do tego filmu a mianowicie Hell oraz w sumie tez Dziewczyny nie płaczą.
Z tego co widzę powyżej szukasz głównie filmów związanych ze sporą dawkę erotyki... Cóż :)
Ja podam po prostu jeden tytuł kierując się słowami: "z głównymi bohaterkami podobnymi do Catherine Tramell "... - "Morze miłości"; zresztą, twócy NI wzorowali się na tym filmie. Podobna, wręcz identyczna (pod względem schematu) fabuła, ale inne zakończenie. Raczej gorsze. No, ale Al... :)