Nagi instynkt

Basic Instinct
1992
7,3 140 tys. ocen
7,3 10 1 140015
7,6 47 krytyków
Nagi instynkt
powrót do forum filmu Nagi instynkt

Wreszcie udało mi się obejrzeć ten film od początku do końca.Zawsze pora jego nadawania była dla mnie nieodpowiednia.Miałem też uprzedzenia do aktorki grającej główną rolę.Zawsze mnie irytowało,że jest okrzyczana jako super seksowna.Mnie jakoś specjalnie się nie podobała.Zobaczylem jednak "Nagi instynkt" i...szczeka mi opadła z wrażenia.Ciekawa akcja i błyskotliwy scenariusz,a Sharon Stone po prostu boska! Catherine Tramell grana przez nią jest zniewalająco piękna,uwodzicielska,pewna siebie i intrygująca,a do tego kipiąca erotyzmem.Przyznam,że Stone totalnie mnie zaskoczyła.Jest genialna!Myślę,że to chyba najlepsza jej rola i popis prawdziwej sztuki aktorskiej.Nie chodzi o sam wygląd,bo to by nie wystarczyło,ale o nadzwyczajny talent.Zdceydowanie to ona błyszczy w tym filmie,a Michael Douglas mimo strań pozostaje w jej cieniu.Na uwagę zasługują też momentami dosadne dialogi np."lubiłam się z nim pieprzyć":D,jak również muzyka dozująca napięcie.

użytkownik usunięty
Martin_Eden

niedawno leciał w telewizji ale nie obejżałem całego no więc postanowiłem śćiągnąc sobie film z netu ściągnąłem akurat kumpel miał do mnie wpasć zobaczył że ściągnmąłem film i chciał oglądać no to ok godzina 23:00 oglądamy kumpel podjarał sie jak zobaczył scene z przesłuchani nożka na nożke :D a jak aczeli sie piepszyc i ta muzyczka w tle to zaczął sobie wacława trzepać :D

ocenił(a) film na 10

slawcio ma racje.sharon w tym filmie wypadla zajebiscie!jak dla mnie jest najsexowniejsza aktorka,poniewaz ma w sobie to cos...inni kochaja cameron diaz,jakas jennifer lopez,ale one jak dla mnie nic wiecej soba nie reprezentuja,a sharon,az kipi sexem....dziwne,ze po tym filmie nie mieli romansu...chociaz douglas woli typ zety-jones.no a scena przesluchania w bialej sukience-cudna"zapalisz nick?"-dla mnie rewelacja,nie rozumiem tych co sie czepiaja filmu,i roli sharon.