Nagi lunch

Naked Lunch
1991
7,2 18 tys. ocen
7,2 10 1 17533
7,6 27 krytyków
Nagi lunch
powrót do forum filmu Nagi lunch

Początek zdecydowanie zniechęcający! Koleś pracuje jako tępiciel robactwa!
Chyba tylko oporządzanie trupów wydaję się gorszym zajęciem!!!! Bardzo ciężki klimat! Halucynacje i przerośnięte filmy ... to nie dla mnie ...nie wytrzymałem i pół godziny przed końcem przerwałem! Jak dla mnie film bardzo
zły! Weller to beznadziejny aktor! 2/10 odradzam ... dziwi mnie tylko tak wysoka nota tego filmu!

Pytanie ... jak to się skończyło ? (Wredni jeśli chcą się wyżyć niech nie piszą !)

ocenił(a) film na 8
Adash

ciężko jednoznacznie opisac,jak to sie skończyło ( patrz-inne wpisy odnosnie enigmatycznosci filmu), lecz zgodnie z treścią oznajmiam: William Lee opuścił Interzone i przekroczył granice Aneksji..

nie zgdadzam sie ,ze Weller slaby aktor .tu zagrał dobrze,zeby nie powiedziec swietnie (zeby Cie nie wkurzyc :) powiesz,ze drętwo?pamietaj ze facet gra koelsia na ciągłym haju,ktory musi sie niezle nagłwoic,co tu jest prawdziwe a co nie ( a znim widz) wiec to wymaga specyficznej gry ( patrz drugie-Johnny Depp grający Thompsona w LAS VEGAS PARANO,dla całej masy ludzi-niezwykle irytująca rola, ja stweirdzam zaś ze to geniusz w najczystszej postaci)

no,to by bylo na tyle.widzisz-wredny jestem,a napisalem :)