Najlepsi z najlepszych 2

Best of the Best 2
1993
6,7 5,3 tys. ocen
6,7 10 1 5308
5,0 3 krytyków
Najlepsi z najlepszych 2
powrót do forum filmu Najlepsi z najlepszych 2

Super!

ocenił(a) film na 9

Ale zbyt przesadzony w stosunku do części pierwszej. Tak czy inaczej jak ona jest klasyką. Znów kapitalna muzyka.

ocenił(a) film na 6
szm007

klasyka to Kickboxer I/II. Rocky I, Rambo: First Blood. Ten film jest trochę ponad normę, z resztą tak samo jak z jedynką - sporo brakuje do określenia tego filmu klasyką.

ocenił(a) film na 9
matuch1990

A według mnie Rambo to kompletny kicz i tandeta i absolutnie nie zaklasyfikował bym go do klasyki.

ocenił(a) film na 6
szm007

Coś Ci się pokićkało. Wszystko na odwrót. Stawiasz sztampę i wtórność (jco prawda sprawnie zrealizowane) ponad klasyką, którą nazywasz kiczem i tandetą. Żałość bierze...

(jakkolwiek akurat Rambo nie odbiega moim zdaniem od NzN2 wyżej niż o 2 gwiazdki...)

ocenił(a) film na 7
matuch1990

Rozumiem że teraz będziecie się przekrzykiwać i kłócić oto co jest większą klasyką ;)

ocenił(a) film na 7
szm007

Mnie zdecydowanie bardziej podobała się część 2.

ocenił(a) film na 7
pl_reoz89

całkiem niezły film,choc po obejrzeniu Najlepsi z najlepszych 1 byłem zaskoczony ze w tej częsci musieli sie douczac sztuki walki,myslałem ze szczyt tomy Lee osiągnął juz wczesniej pokonując nie zwycięzonego mistrza w pierwszej częsci to okazjue sie ze jakis pijak były mistrz musi ich uczyć jak sie walczyć na serio