7,3 72 tys. ocen
7,3 10 1 71819
7,8 48 krytyków
Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj
powrót do forum filmu Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj

Cze.Czy ktoś może porównać ten film z ''Przekrętem'' Guy`a Ritchiego? Czy jest to film lepszy czy gorszy i czy te dwa filmy da się ze sobą porównać ?

ocenił(a) film na 9
krzysztofg84

mysle ze bardzo ciezko je ze soba porownywac. osobiscie wolalabym tego nie robic.
Ale na mnie in bruges zrobilo ogromne wrazenie :) naprawde nie spodziewalam sie tego ;)

Rahead

Ok.Dzięki bardzo.Recenzja "In Bruges" w "Dzienniku" nawiązywała do filmu Ritchiego dlatego byłem ciekaw jakie są odczucia innych którzy oglądali ten film.A czy przynajmniej poziom humoru jest taki jak w filmie Ritchiego?

ocenił(a) film na 9
krzysztofg84

Wg. mnie dialogi w tym filmie to mistrzostwo swiata. dawno tak sie nie smialam :)

Rahead

In Bruges jest genialny, porachunków niestety nie widziałe,ale jeżeli chodzi ci o to czy warto obejrzeć, to odpowiadam ci że zdecydowanie warto.

ocenił(a) film na 8
Edward_Nozycoreki

czy moglibyscie podac tytuly filmow pod wzgledem dialogow porownywalne do "In Bruges"? tylko prosze, bez Tarantino ;)

veelden

"Lock, Stock and Two Smoking Barrels", "Snatch".

ocenił(a) film na 7
elegancko_

dokładnie tak jak wyżej ale moim zdaniem to te filmy przewyższają ten i to bardzo chociaż colin sie postarał i zagrał naprawdę przyzwoicie chociaż nie jestem zwolennikiem jego talentu

Mati_cmg

dwa rozne filmy, to farrel tam statham, 2 bardzo dobre filmy ale jednak wg. mnie Przekret mozna obejrzec kilkakrotnie co tego filmu jednak sie nie tyczy, wiec z ze srednim wsakazaniem, na Snatch