Cze.Czy ktoś może porównać ten film z ''Przekrętem'' Guy`a Ritchiego? Czy jest to film lepszy czy gorszy i czy te dwa filmy da się ze sobą porównać ?
mysle ze bardzo ciezko je ze soba porownywac. osobiscie wolalabym tego nie robic.
Ale na mnie in bruges zrobilo ogromne wrazenie :) naprawde nie spodziewalam sie tego ;)
Ok.Dzięki bardzo.Recenzja "In Bruges" w "Dzienniku" nawiązywała do filmu Ritchiego dlatego byłem ciekaw jakie są odczucia innych którzy oglądali ten film.A czy przynajmniej poziom humoru jest taki jak w filmie Ritchiego?
Wg. mnie dialogi w tym filmie to mistrzostwo swiata. dawno tak sie nie smialam :)
In Bruges jest genialny, porachunków niestety nie widziałe,ale jeżeli chodzi ci o to czy warto obejrzeć, to odpowiadam ci że zdecydowanie warto.
czy moglibyscie podac tytuly filmow pod wzgledem dialogow porownywalne do "In Bruges"? tylko prosze, bez Tarantino ;)
dokładnie tak jak wyżej ale moim zdaniem to te filmy przewyższają ten i to bardzo chociaż colin sie postarał i zagrał naprawdę przyzwoicie chociaż nie jestem zwolennikiem jego talentu