7,3 72 tys. ocen
7,3 10 1 71819
7,8 48 krytyków
Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj
powrót do forum filmu Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj

uwaga

użytkownik usunięty

zauważyliście że zarówno w "Najpierw strzelaj potem zwiedzaj" i "Sen Kasandry" Farell gra zdesperowanego morderce, który chce popełnić samobójstwo?? ciekawe.. a tak przy okazji Colin jest świetny. Film też zaliczamy do arcydzieła mimo że trochę przydługawy..

ocenił(a) film na 10

i co w zwiazku z tym? <za krotki> <nadal za krotki ;p>

użytkownik usunięty
karolinka_lwo

a co w związku z tym że masz pusty łeb??

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
karolinka_lwo

idiotko?? przesadziłaś! jak się ze mną nie zgadzasz to wyp... z tego forum! każdy ma prawo napisać to co chce..

ocenił(a) film na 9

ej, kolezanko, przystopuj troche, ok? rzucasz sie bez powodu, wyzywasz a jak ktos na ciebie nawrzuca to wielce obrazona, ile ty masz lat? 12? jestes glupia - sam jestes glupia ! a masz, i ciagnie za wlosy :/ rajcujesz sie, ze farrel zagral dwie podobne role, zbyt wielu filmow w swoim zyciu nie widzialas, co?

ocenił(a) film na 10

ja przesadzilam? kochanie.. to Ty zaczelas. ja tylko odbilam pileczke..bo co jak co, ale nie pozwole, zeby jakas tepota mnie obrazala. ' przesadziłaś! jak się ze mną nie zgadzasz to wyp... z tego forum! każdy ma prawo napisać to co chce..' zaprzeczasz sama sobie. wiec mam prawo pisac co chce, ale jesli sie z Toba nie zgadzam to mam juz nie??? bez kitu.. masz 12 lat??