PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=641362}

Nalot na Bin Ladena

Seal Team Six: The Raid On Osama Bin Laden
2012
6,0 4,3 tys. ocen
6,0 10 1 4337
Nalot na Bin Ladena
powrót do forum filmu Nalot na Bin Ladena

1/10

ocenił(a) film na 1

Przyznam szczerze to co robi Ameryka to debilizm.Pamiętam jak po zabiciu Bin Ladena
pokazywano amerykanów którzy się cieszą ze śmierci człowieka.Sorry ale według każdy człowiek
jaki by nie był zasługuje na sąd.Nawet zbrodniarze II wojny światowej mieli możliwość stanięcia
przed sądem...Nie oglądałem tego czegoś i nie obejrzę typowa propaganda.Pamiętam jeszcze
ten moment jak w tv mówiono że Bin Laden osłonił się kobietą wtf?dla mnie to jest czyste
kłamstwo ze strony Amerykanów a to że mają taki debilny naród co we wszystko uwierzy co im
powie rząd to ich sprawa.Pozdro dla debili którzy wierzą we wszystko co powiedzą Amerykanie;)

Kareivis

a powiedź coś o filmie bo nie wiem czy zasiadać do oglądania

ocenił(a) film na 1
Blucher

Nie oglądałem go i nie obejrzę ponieważ wiadomo że to jest czyta propaganda dla ogłupienia ludzi ;)

Kareivis

Nie oglądałeś filmu ale oceniłeś ? Potem sie dziwią, że filmy mają niskie oceny, albo gadają że ta strona to syf...

ocenił(a) film na 6
lukasz92

dokładnie

Kareivis

Jakby ci zabili i zgwałcili żonę i córke to też pewnie byś chciał sprawiedliwego procesu i sądu.Tak?

"Nawet zbrodniarze II wojny światowej mieli możliwość stanięcia
przed sądem..."
Tylko debile ich sądzili ,są czyny za które powinno się karac tylko śmiercią.
Spytaj się babci czy dziadka co by zrobili po wojnie z Hitlerem gdyby przeżył.
Na pewno posadzili w celi która spełnia wszystkie wymogi i czekali na wyrok sadu.
Śmieszy jesteś.

ninji

A podobno Polacy to naród cywilizowany w XX! wieku, jak widać nie wszyscy.

MaksDamage

Jeżeli prawie 15% bezrobocie,1600 zł brutto pensji minimalnej i umierające dzieci to dla ciebie ciwilizacja XXI wieku to jesteś bardziej zacofany niż Ja!!

ninji

Tylko 15%? Zważywszy że większość społeczeństwa to debile którzy wolą siedziec na facebooku niz robić cokolwiek pożytecznego, wolą iść i ukończyć studia na których będa mogli się dobrze bawić, ale przed pójściem na nie wiadomo, że po danym kierunku są znikome szanse zatrudnienia w jakiejkolwiek firmie, to tak: 15% bezrobotnych to sukces! A tymczasem firmy poszukują BEZSKUTECZNIE 600tys. pracowników w branżach związanych z elektryką, informatyką... a tymczasem studenci pchają się na kierunki humanistyczne po których doskonale wiedzą ze nie ma szans na pracę. Więc kto temu winny? Debilne społeczeństwo.

Umierające dzieci? A kto jest nieśmiertelny?

ocenił(a) film na 8
Kareivis

Żałosne podejście, żałosnego człowieka. Dlatego właśnie filmweb ma opinię taką a nie inną.

Kareivis

Tylko "debil" potrafi dać ocenę do filmu którego nawet nie ma zamiaru oglądać.

Kareivis

Po pierwsze gosciu ogladnij film zanim ocenisz. Na koniec filmu dzwoni jakis gosciu do tego glownego amerykanca z CIA i jest rozmowa na temat zwłok. Ze chca (pytanie czy pakistan czy arabia saudyjska) aby zwłoki wrocily do miejsca urodzenia. Tak jest wg ich "religii."

A co do oslaniania sie kobietami to prawda. Przynajmniej jesli chodzi o pakistancow. Sam bylem swiadkiem roznych zdarzen ze kobiety byly jako worek przyjmujacy wszystko a facet zza plecow "probowal cos"

ocenił(a) film na 4
Kareivis

a jak pokazują narody arabskie jak się cieszą z zamachów czy palenia flagi usa to jest normalne?? spójrz na to obiektywnie a nie
siejesz propagande O_o

P_r_e_d_a_t_o_r

Ale narody arabskie nie pretendują do najsprawiedliwszych, naj miłujących pokój, naj niewinniejszych, i wogóle naj tak jak wielce wspaniałe stany zjednoczone miłośników ropy.

ocenił(a) film na 4
skiza

taka ich religia i wiara ;)

ocenił(a) film na 3
Kareivis

Jakbym przeczytał własną wypowiedź. Ludzie tylko zemsta i zemsta. Praworządność tylko w stosunku do nas. Złym, brodatym Arabom się nie należy. Moralność Kalego.

ocenił(a) film na 1
Kareivis

Ja nie rozumiem do końca waszego oburzenia głównie tym że dałem temu filmowi ocenie 1 ponieważ film uznałem za propagandę której nie toleruje w każdej formie.Fakt nie obejrzałem go a mimo to dałem mu 1 to był mój jedyny wyjątek;)Araby Arabami ale powiedźcie czy chcielibyście by wam się Ameryka wjeb.. w kraj i wami rządziła ?Nienawiść Arabów do Amerykanów nie wzięła się znikąd...Atak Bin Ladena 11 Września był chyba najlepszym pretekstem by Arabom dobrać się do ropy niestety taka prawda.Ameryka wszędzie chce rządzić i dzielić a żaden kraj nie ma prawa się sprzeciwić.

Kareivis

Ameryka robi swoje ty na tym nie tracisz i nie zyskujesz ,a zamachy bombowe w wykonaniu wspaniałych muzułmanów doświadczyły też kraje europejskie tylko ,że nie wszystkich stać na to żeby brać odwet . jęczycie na ta Amerykę ale i tak korzystacie z większości dóbr które one produkują .
Bądź konsekwentny we wszystkim ,a nie siejesz tu jakiś antyamerykański morały

Kareivis

Nie znam się na strategii wojennej ale sądzę, że akcja została przeprowadzona w ten sposób z jednego powodu: wydobycie Bin Ladena z kraju graniczyło by z niemożliwością. To chyba zbyt trudne i ryzykowne przedsięwzięcie.

Borys_17

Masz rację - nie znasz się.

Kareivis

Równie ciebie Kareivis można oceniać jako debila nie znając ciebie nawet idąc twoim tokiem rozumowania. Możesz oceniać amerykę, ok rozumiem twoje zdanie. Ale film powinieneś najpierw obejrzeć przed wydaniem oceny, inaczej twoja nota jest warta tyle co spuszczona woda w klozecie.