Narkomani

The Panic in Needle Park
1971
7,3 9,0 tys. ocen
7,3 10 1 9015
7,4 15 krytyków
Narkomani
powrót do forum filmu Narkomani

Świetna kreacja Ala, kurczę on to potrafi, lepszy był chyba tylko w donnie brasco...
Oglądał ktoś LAS VEGAS PARANO albo BLOW?

Jimmy_Jordan

Ja oglądałem wyżej wymienione :) Genialne filmy i wspaniały Johnny D. :D
Na Blow zawsze się strasznie wzruszam pod koniec. Jeden z moich ulubionych filmów...

tmv3

Film jest fantastyczny - to fakt, Pacino jest genialny - też fakt, jednak dla mnie najlepsza jego kreacja to Tony Montana. Las Vegas Parano to też rewelacyjny film z genialnym Johnym i Del Toro, ale Blow to już inna liga.

tmv3

Film jest fantastyczny - to fakt, Pacino jest genialny - też fakt, jednak dla mnie najlepsza jego kreacja to Tony Montana. Las Vegas Parano to też rewelacyjny film z genialnym Johnym i Del Toro, ale Blow to już inna liga.

Jimmy_Jordan

Ja bym polecił Where the Buffalo Roam:) Film świetny i powiązany z Las Vegas Parano.

Jimmy_Jordan

Polecam "Broken Vessels". Aż dziw, że przeszedł bez echa. Postawił bym go obok takich klasyków jak "Requiem..." czy "Trainspotting".

maly878

wg mnie najlepszy film o ćpaniu który widziałem to "Wilk z Wall Street". Scena w której DiCaprio po pigułach z "opóżniaczem" usiłuje sie dostac swoim lamborgini do domu bezbłędna. Nie wiem który aktor zagrałby równie dobrze.