Narzeczony mimo woli

The Proposal
2009
7,1 210 tys. ocen
7,1 10 1 209839
6,0 26 krytyków
Narzeczony mimo woli
powrót do forum filmu Narzeczony mimo woli

SUPER

ocenił(a) film na 10

:) SWIETNA komedia.. dawno sie tak nie uśmiałam jak na tym filmie :)

ocenił(a) film na 10
Karo_21

ja też :) strasznie mi się podobał, dawno nie zrobili takiej komedii romantycznej :))))

ocenił(a) film na 9
Karo_21

fajna była scena w lesie, z tymi tańcami :) niezły tekst wymyśliła ;)

sarah496

rewelacyjny film! Mnie najbardziej podobala sie ta super nowiczesna suknia slubna! Albo jak golasy sie zderzyly!! Chetnie zobacze ja jeszcze raz!

ocenił(a) film na 10
Karo_21

poprostu BOMBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 5
Karo_21

mi tez sie podobał.świetna komedia w dobrym stylu! Sandra w dobrej formie i świetne postacie drugoplanowe :Mama,Babcia,Tata..ksiądz striptizer itp ;]

ocenił(a) film na 10
Gommora

i jeszcze koc dzieciorób:P rozwalił mnie

ocenił(a) film na 9
tommmy15

Zgadzam się w pełni:) Wczoraj byłem z dziewczyną w kinie, całe kino się śmiało, świetna komedia, bardzo przyjemna. Fajne postacie, Sandra w roli takiej zatwardziałej szefowej, która ulega przemianie, bardzo dobrze się spisała. A babcia po prostu wymiatała:D
Polecam wszystkim którzy lubią komedie romantyczne;)

ocenił(a) film na 8
Karo_21

8/10
Zastanawiałam sie nad 7, ale stwierdziłam, że dawno takiej komedii nie oglądałam (nie jest to taka "typowa" amerykańska, naciągana, durna komedia). Nie sądziłam, że ten film będzie, aż tak dobry. Cała sala świetnie się bawiła, ja również. Ba! Mój facet też się uśmiał, a nie chciał ze mna na to iść, bo nie jest zwolennikiem (delikatnie pisząc) tego typu filmów ;) Polecam!