Właśnie wróciłem z kina po projekcji tego filmu. Zazwyczaj Sandra grała w bardziej ambitnych produkcjach. Nie schodziła poniżej pewnego poziomu. Tym razem niestety wplątała się w coś jakby zmiksowane "Mama mia", "Diabeł ubiera się u Prady" itp itd. Ogólnie chałka chociaż publika często rechotała.
otóż to samo miałam pisać co pani wyżej;]
dla mnie film bdb, bo przynajmniej było tu więcej komedii niż romantyZmu;D
Cóż, 6.8 na IMDB i odpowiednio 48 i 49% na Metacritic i Rotten Tomatoes.
Coś ta filmwebowa ocena wydaje mi się mocno zawyżona.
A wlasnie nie,ze gniot :) OCzywiscie fabuła banalna,jak we wszytskich filmach tego typu, jednak przeurocza Sandra Bullock, która wydawałoby się,ze jest dosc wiekowa jak na role w takiej produkcji, i przystojny, nie taki ciapowaty jakby wskazywały zapowiedzi Ryan Reynolds.
Ee w swoim gatunku,jeden z lepszych i dlatego zasługuje 10.Normalnie dałabym 8,gdyby nie cudowna babcia :))
Tak.. jak najbardziej 10... bo innych ocen nie ma i film jest tak genialny że zbierze wszystkie oskary..
stąd właśnie biorą się takie dziwne średnie ocen na filmweb.pl
ja dałem 7, a śmiałem się do łez z niektórych scen.
zazwyczaj Sandra grała w bardziej ambitnych produkcjach...hehe dobre :] przeczucie, miss agent 1 i 2, dwa tygodnie na miłość, totalna magia, speed 2 itd... to rzeczywiście strasznie ambitne filmy ;] narzeczonego mimo woli jeszcze nie widziałem, ale jeśli to rzeczywiście miks mamma mia i diabeł ubiera się u prady, to ocena na filmwebie jest stanowczo za duża, bo tamte 2 były poniżej oczekiwań....
Nie zgdzam się z opinią, że film jest mix'em ww. filmów.
Dałam 8/10. Komedia wcale nie jest, aż tak romantyczna jak można było przypuszczać przed seansem. Bardzo mi się podobała. Jedna z najlepszych komedii jakie ostatnio ogladałam, dlatego taka ocena. Mojemu facetowi również się podobało ;) choć zapierał sie nogami i rękami przed pójsciem na to ;) Pozdrawiam!