PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=790257}
5,8 29 tys. ocen
5,8 10 1 29270
3,7 11 krytyków
Narzeczony na niby
powrót do forum filmu Narzeczony na niby

Tez macie wrażenie, ze Kaminska coraz gorzej wygląda ?

hana____

sliczna dziewczyna tylko ten blond jej zupelnie nie pasuje..

hana____

czyba coraz lepiej ...w zwiastunie wygląda świetnie

hana____

hm wydaje mi się, że wygląda wręcz kwitnąco ;) no chyba, że chodzi o tę scenę co ma rozmazany makijaż .. ale w takich sytuacjach żadna z nas nie wyglądałaby dobrze :)

ocenił(a) film na 10
LAURA_38

jak dla mnie mimo wszystko daje radę ;) a co do blondu... może trochę się zgadzam

ocenił(a) film na 7
hana____

Julia to piękna kobieta
od czasów ,,Ja wam pokażę" zmieniła się bardzo na plus, jest bardziej kobieca.Rrozwinęła się też jako aktorka (widziałem kilka odcinków Singielki z nią)
ale jedno pozostaje niezmienne - zawsze byłem fanem jej oczu, są śliczne!

Novakovsky

Ja wiem , że wygląda pięknie, ale z troche zaczęła się już sypać- zmarszczki wokół oczu i na czole ma spore- z bliska widać. Obejrzałam ten film narzeczony mimo woli i nie powiem, jak się na nią patrzy z trochę dalszej odległści, to pięknie wygląda, z bliska to już nie to samo- widać, że już nie taka młodziutka jak w brzyduli :). I wiem, że wiek dopadnie każdego, tylko to moje spostrzeżenia :)

ocenił(a) film na 7
hana____

narzeczony mimo woli to ten z sandrą bullock ;)
Jula dla mnie nadal jest piękna i urocza, a w tym ciemnym makijażu wyglądała obłędnie

hana____

chyba uśmiechnięta, naturalna i piękna kobieta ;P

dominika_pajak_2

Przecież ona nigdy nie była pięknością, zwykła przeciętna dziewczyna. Niczym się nie wyróżnia, a podrasowuje się makijażem, photoshopem, może jakieś wypełniacze? W filmach pewnie ciężko to ukryć to wygląda tak jak wygląda :P