PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=790257}
5,8 29 tys. ocen
5,8 10 1 29270
3,7 11 krytyków
Narzeczony na niby
powrót do forum filmu Narzeczony na niby

Naprawdę wyszłam z kina w przekonaniu, że nie były to kolejne 2 h stracone na coś o czym chce się jak najszybciej zapomnieć. Nie oczekujcie kina wysokich lotów, ale dla odprężenia po pracy warto się przejść. Julia Kamińska - wow! Jestem mile zaskoczona, cóż muszę przyznać że nie jestem jej fanką, ale zrobiła bardzo duży krok do przodu. Nie jest drewnem, które nie wie czemu znalazło się w danej produkcji. Dziewczyna zrobiła kawał dobrej roboty, widać efekty pracy w teatrze. Oby tak dalej. Piotr Adamczyk - przerysowana rola. Tak zapewne musiało być, ale ja go nie kupuje. Sonia Bohosiewicz - ha ha ha nie zawodzi. Dobra robota. Dorota Kolak - najlepsza postać. Ta Pani ostatnim czasem robi niesamowita robotę. Tomasz Karolak - na swoim równym, zabawnym poziomie. I niestety Barbara Kurdej Szatan - omatkoicórko... Kto popełnił ten błąd na poziomie castingu? Błagam! Opamiętajcie się wybierając tę Panią do nowych produkcji. Całość lekka i przyjemna. Jak na komedie niby romantyczną daje z przyjemnością 6+.