PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658470}
6,5 76 tys. ocen
6,5 10 1 75720
5,1 20 krytyków
Need for Speed
powrót do forum filmu Need for Speed

Film ma parę dobrych i bardzo dużo głupich scen.Ale czego można było się spodziewać,film ewidentnie zrobiony aby zgarnąć hajs z nas ludzi którzy chcieli by zobaczyć coś nowego i wciągającego a dostają coś co już było .Nie mówię że film to to totalna porażka,chociaż nie dużo mu do tego brakuję.Aby jednak powiedzieć coś w dobrych słowach o tym NFS trzeba się skupić bo na prawdę trudno.Powiem tak dla tych co grali w NFS pewnie się podoba bo jest nawet dobrym odwzorowaniem gry,te ucieczki przed policja,łowcy nagród,ale gdy spojrzymy na niego jako na film który niby jest realny dajcie spokój idę coś zjeść.Jeśli o humor niektóre sceny naprawdę były żałosne i twórcy mogli by sobie je odpuścić,choćby ta w której Finn rozbiera się do naga i idzie przez całe biuro,ku..wa jeżeli bierzemy film na poważnie nie może być takich głupich scenek,co innego jeżeli traktujemy film z przymrużeniem oka.Dalej nie będę mówił bo aż szkoda słów.No ale film jest dobrze zrealizowany,wspaniałe pościgi więc nie można tu mówić o gniocie.Gdyby był tylko lepiej przemyślany mógłby mi się naprawdę podobać.

ocenił(a) film na 10
fabi974

Według mnie film był bardzo dobry a pościgi idealnie zrobione.W ostatnim wyścigu przez cały czasz było czuć nerwy bo nie wiadomo było kto tak na prawdę wygra i trzymało to mnie w naprawdę mocnym napięciu(oczywiście to dobrze).

ocenił(a) film na 6
marcinek9920

zapewniam cię że było wiadomo happy end!!!

ocenił(a) film na 6
fabi974

jak zawsze happy end

ocenił(a) film na 10
fabi974

Nie do końca ja na przykład nie wiedziałem kto wygra bo myślałem że Tobey gdy wróci pomóc Dino to nie ukończy wyścigu, a wcześniej wyglądało to tak jak by Dino miał wygrać ale i tak Tobey miał mu dać jakąś nauczkę.Bo wiadomo było że nawet jak Tobey nie wygra to pokaże policji samochód Dina i ten i tak pójdzie do więzienia.