PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658470}
6,5 76 tys. ocen
6,5 10 1 75721
5,1 20 krytyków
Need for Speed
powrót do forum filmu Need for Speed

mustang

ocenił(a) film na 7

dwie rzeczy dla których warto obejrzeć ten film to mustang i Julia. generalnie jednak szału nie ma

johny07z

Jest jeszcze Pinkman :)

ocenił(a) film na 3
johny07z

Zgadzam się, w filmie jest dosłownie parę momentów wartych uwagi. Ja dałem 3/10. Jednakże dla fanów samochodów ze 2-4 oczka wyżej.

ocenił(a) film na 9
johny07z

I z powodu tych dwóch rzeczy dałeś ocenę 7/10? Nic nie mam do twojej opinii, każdy ma własną. Ale dziwi mnie twoja ocena.

ocenił(a) film na 7
olekczerwony

tak jak Figas 86 wspomniał: "dla fanów samochodów ze 2-4 oczka wyżej"

ocenił(a) film na 9
johny07z

No chyba, że tak.

ocenił(a) film na 6
johny07z

mustang piatej generacji - czyli auto dostepne tylko na rynek meksykanski , amerykanski i kanadyjski . we wnetrzu plastiki ktore powyzej 100km/h nie pozwalaja funkcjonowac normalnie . maszyna polegajac na testach by top gear czy yt praktycznie nie skreca (dostosowane tylko do amerykanskich czy kanadyjskich prostych drog. ) auta dostepne na polskich serwisach sprzedajacych auta juz po gruntownych remontach zawieszenie - w skrocie maszyna tylko na nie dziurawe drogi (usa , niemcy , belgia czy rzeszow ; >> ) . Cacko to ma tylko trzy plusy :
1.legenda mustanga - powiedziecze jezdzisz mustangiem fajna sprawa
2.wyglad auta - odwolanie do lat 60' czy 70'
3dzwiek silnika - w szczegolnosci najmocniejszej jednostki

na rynku amerykanskim w salonie forda mustang kosztuje w przeliczeniu na pln od 75tys do 140 tys.. czyli cos takiego jak w polsce octavia , passat czy nowa mazda 6 . a przypominam ze mustang to auto sportowe- ta cena wiele tlumaczy.. na cale szczescie to juz koniec 5 generacji wchodzi 6'sta . ktora wyglada duzo lepiej ma zmodernizowane dawne silniki , lepiej wykonane wnetrze na nowym zawieszeniu dostosowanym do europejskich drog konczac . to bedzie sukces /

w samym filmie mustang przy autach o cenie powyzej 300tys euro (bugatti , mclaren , koenigsegg , lambo) wygladala jak stara A klasa przy nowej ..

PS. legedarne mustangi juz nigdy nie powroca a ja nadal nie moge sie z tym pogodzic .

rottweiler93

Nie wiem, czy jesteś na bieżąco z TG, ale w bodajże 19 sezonie Jeremy ścigał się z pociągami w nowym Shelby GT500 i przyznał, że to całkiem niezłe auto. Owszem plastiki we wnętrzu nadal pozostały, ale silnik i sporą część podzespołów robili Niemcy jak się nie mylę i całkiem dobrze im to wyszło.

ocenił(a) film na 6
CPLQ

masz racje . scigal sie z pociagiem . to jeden z 4 odc top gear ktory byl poswiecony mustangowi tej generacji . zgadza sie pochwalil silnik ale z tego co pamietam nie zostawil tez suchej nitki na wnetrzu i ukladzie kierowniczym chociaz pochwalil rowniez auto za to jakie poruszenie wywolalo na promie. ludzie zwyczajnie kochaja legende mustanga . coz.. mustang powtorze jest stworzony na amerykanskie proste drogi . sciaganie tych egzemplarzy na europe laczylo sie z duzymi kosztami i wydatkami .

ocenił(a) film na 3
johny07z

Zauważyliście że ten interfejs na szybie (HUD) raz jest a raz go nie ma? Rozumiem gdyby to był bajer ale wyświetlał się tam widok z lusterek które były kamerkami (co raczej jazdy nie ułatwia). Myślicie że to niedoróbka?

ocenił(a) film na 6
zadga

bardzo ulatwia jazde. zwieksza bezpieczenstwo - nie musisz odrywac wzroku od drogi . przetestowalem w bmw series5 - genialna zabawka .

johny07z

MUSTANG buahahah normalnie Mnie rozwaliłeś...