PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=222908}

Nekromanta

Jom kha mung wej
2005
5,4 133  oceny
5,4 10 1 133
Nekromanta
powrót do forum filmu Nekromanta

Niektórzy dość już mają amerykańskiego shitu w tym beznadziejnych horrorów dla zdziecinniałych nastolatków...Oprócz komputerowego pseudo byka, efekty na bardzo wysokim, powiedział bym nawet, hollywodzkim poziomie, dobra gra aktorów, film przemyślany jednak mogło być lepiej 7/10

ocenił(a) film na 4
Biey

hmm a jakie efekty na bardzo wysokim hollywodzkim poziomie? - chyba ten jedyny z tym chlopcem..a reszta tragedia - vide koncowka ktora polozyla caly film (tego byka i psa to nawet u nas by lepiej 10 lat temu zrobili) i za ktora ocena filmu spadla u mnie z 6/10 do 4/10.po za tym dziurawa fabula jak ser szwajcarski, akcja nie za bardzo trzymajaca sie kupy np. takiego bezsensownego sledztwa to dawno nie widzialem, motywy ch.g.w. skad i powciskane na sile.

ocenił(a) film na 6
dzudo_honor

Co do fabuły to dopiero w końcówce filmu było dokładnie wiadydawała sę dziurawa, ale w międzyczasie się uzupełniała. A co do tych pożal się boże efektów, to rzeczywiście mogli wynająć trochę lepszego grafika:)

ocenił(a) film na 1
Biey

a ja to się sobie dziwie że do końca wytrzymałam 3/10

ocenił(a) film na 5
Biey

efekty specjalne mogli sobie całkiem darować z pożytkiem dla filmu, który mógł być lepszy, a tak tylko momentami był ciekawy - zwłaszcza mroczne rytuały i obrzędy, efekciarskie sceny akcji m.in. głupia walka na końcu - zepsuły klimat