Neon Demon

The Neon Demon
2016
5,4 24 tys. ocen
5,4 10 1 23525
6,0 49 krytyków
Neon Demon
powrót do forum filmu Neon Demon

W kinie zobaczyłam zwiastun filmu, stwierdziłam, że film koniecznie muszę obejrzeć...tak bardzo cieszę się, że nie poszłam na to do kina!!!!!!!! Ja się pytam: CO TO BYŁO????!!!!! Dałam 2, bo początek filmu się dobrze oglądało, z zaciekawieniem czekałam na dalszą akcję, nagle sceny zaczęły się przedłużać w taki sposób, że bawiłam się telefonem, a scena sobie leciała i leciała.. Gdyby nie to, że mam zasadę oglądać filmy do końca, dawno już bym to wyłączyła i żałuje, bo ostatnie pół godziny filmu to jakaś masakra!!!!!!! Mój wyraz twarzy przez ten czas to: "WTF"!!!! Zryty film totalnie!!!! Nie wiem co ludzie mieli w głowie tworząc to coś!!!! Gdybym była aktorką i zobaczyła scenariusz, to nigdy nie zgodziłabym się zagrać w takim filmie!!!!!! Nie polecam, bo można zryć sobie nieźle beret!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
sandrulinka89

Lepiej nie chódź do kina, szkod kasy. idź kup sobie kieckę albo puder jakiś :)

ocenił(a) film na 2
Himiteshu

Oj nie jestem typem kobiety, która lubi zakupy, kolego.. Uwielbiam chodzić do kina i jestem totalną kinomaniaczką. Takie moje zdanie na temat tego filmu.. Jeżeli Ci się podobał szanuje to, ale nie neguj mojego zdania. ;) Pozdrawiam.