Nieśmiertelny III: Mag

Highlander III: The Sorcerer
1994
5,8 9,1 tys. ocen
5,8 10 1 9069
4,0 4 krytyków
Nieśmiertelny III: Mag
powrót do forum filmu Nieśmiertelny III: Mag

Jak nakręcić trzecią część?? Ano, potraktować całość tak - jakby drugiej nigdy nie było. Pomysł może i niezły. Ale trzecia część okazała się najsłabsza. Zabrakło humoru, muzyki Queen, Ramireza, a w oczach Lamberta nie ma już wieczności. Film stał się patetyczny, momentami nudnawy i ogólnie - nie ma już w nim nic z ducha pierwszej części, który to duch paradoksalnie ciągle był w części drugiej. A przecież istnienia części drugiej twórcy starali się zaprzeczyć...

ocenił(a) film na 6
Yancy

Czy w każdej części musi być muzyka Queen ?, mi całkowicie utwór Bonny Portmore wystarczy. Ramirez znów ? gdyby go nie było w dwójce a pojawił by się w trójce to tak. Christopher Lambert nadal uważam trzyma poziom, a film klimatem zbliżony jest nieco do części pierwszej i to też jest plus.

Yancy

hm najsłabsza? to sobie obejrzyj 4 albo 5 cześć to jest dopiero ...

ocenił(a) film na 5
Yancy

chceili zaprzeczyć dwójce, i im to nie wyszło, bo dwójka i trójka jakoś specjalnie sobie nie przeczą(a przynajmniej ja oglądając oba filmy w kolejności 1,3,2 nie zauważyłem). Film sam w sobie jest jak jeden odcinek serialu, ale jest w nim taki jakby powrót do starego stylu, jaki był w jedynce. A co do 4 i 5 to są świetne moim zdaniem

ocenił(a) film na 6
mim1312

Nie zaprzeczyć a po prostu jej nie uznać, a 5 jest beznadziejna i gratuluje gustu jeśli twierdzisz że jest świetna

ocenił(a) film na 5
Rinzler

ja jakiś mam, a po twoich komentarzach twierdze że nie lubisz kontynuacji filmów

ocenił(a) film na 6
mim1312

''ja jakiś mam'' no właśnie jakiś

ocenił(a) film na 5
Rinzler

dej se dziecko spokój, napisz swój temat na forum a nie zaśmiecaj pod moimi komentarzami

ocenił(a) film na 6
mim1312

Patrząc na twoje wypowiedzi i oceny filmów, nie trudno dojść do wniosku że to ty jesteś tu dzieckiem.

użytkownik usunięty
Rinzler

Krytykując czyiś gust udowadniasz że jesteś infantylny bo takich rzeczy nie powinno się krytykować.

ocenił(a) film na 6

Nie powinno ? Sorry ale to jest forum dyskusyjne. Ktoś przedstawia na nim swoją opinie, swój gust lub jak w tym wypadku jego brak ;) Ja mogę powiedzieć że głupotą jest nagle odpowiadać komuś na wpis z przed 5 lat

użytkownik usunięty
Rinzler

wizyta u terapeuty może ci pomoże, choć ja w to wątpię...

ocenił(a) film na 6

Tobie nawet taka wizyta nie pomoże pachołku

użytkownik usunięty
mim1312

kretynów nie sieją, bo sami rosną. i piszą potem GŁUPOTY w internecie.

użytkownik usunięty
Yancy

tobie nawet wizyta u terapeuty nie pomoże. przypadek nieuleczalny...