Nie boję się

Io non ho paura
2003
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1412
Nie boję się
powrót do forum filmu Nie boję się

Szału nie robi!

ocenił(a) film na 7

W moim przekonaniu ten firm nie jest niczym wyjątkowym, taka opowiastka, ogólnie nie ogląda się źle, ale na kolana nie rzuca. Momentami przynudza, momentami irytuje. Daje 7/10 za reżyserię i zdjęcia.

ocenił(a) film na 7
_Malus_

Rzeczywiście film ten szału nie robi, jednak dosyć przyjemnie się go ogląda. Bardzo dobre zdjęcia moim zdaniem; 7/10.

ocenił(a) film na 8
_Malus_

Jak można tak w ogóle powiedzieć. Ten film jest bardzo dobry porusza pewien problem .
Który u nas w Polsce nie jest taki wielki jak we Włoszech tam naprawdę ginie masa dzieci dla okupu co rok tam jestem i widzę pełno ogłoszeń o zaginięciu jakiegoś dziecka. Większości nigdy się nie odnajduję więc jak możesz powiedzieć , że ten film nie jest o niczym wyjątkowym? pf.
Widać powstał dla widzów potrafiących bardziej wczuwać się w los innych ludzi.
A FILM wzruszający i piękny na swój odrębny sposób.

ocenił(a) film na 7
TrefnaPanna

Po pierwsze "w moim przekonaniu"- czyli jest to opinia subiektywna, po drugie i najważniejsze naucz się czytać. Napisałem że "ten film jest niczym wyjatkowym", a nie tak jak Ty sobie poukładałaś to w główce "że ten film nie jest o niczym wyjątkowym? pf." To jest istostna różnica.

ocenił(a) film na 8
_Malus_

Taa tak jak twoje odwracanie kota ogonem. I cytowanie siebie ;D co nie jest jakimś błyskotliwym wyjściem z twojej beznadziejnej sytuacji w którą sama się wpędziłaś - ale tylko moim zdaniem bo widać co napisałaś i tyle ile jest na portalu ludzi tyle będzie podzielonych opini i tego nie zmienisz nawet gdybyś próbowała wszystkich przekonywać do swoich racji.

ocenił(a) film na 7
TrefnaPanna

Po raz kolejny, zwracam ci uwagę naiwna istoto, żebyś nauczyła się czytać. Jakbyś czytała dokładnie wiedziała byś, że nie jestem kobietą. Szkoda mojego czasu na Ciebie. Paaa

ocenił(a) film na 8
_Malus_

A co do tego ma płeć? odpowiadam ci po prostu na post i tyle nie obchodzi mnie twoja płeć;D