Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193324
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

Ogólnie oceniłem na 8/10, ale nie uważam, że cały film, na taką ocenę zasługuje, ponieważ to trochę jakby dwa filmy w jednym (masa ludzi zapewne uważa, że w ogóle nie zasługuje na taką ocenę). Na samym początku i w później w niektórych fragmentach jest to całkowicie zwariowana komedia, przy której płakałem ze śmiechu (mówię tutaj o Don't Mess with the Zohan, nie o Nie zadzieraj z Fryzjerem, ponieważ film już z lektorem, a nie daj Boże z dubbingiem, stracił by niemal cały swój urok. Dla mnie właśnie zabawa akcentem w dialogach była jednym z najzabawniejszych elementów całej produkcji), a przy innych niestety nieco ziewałem. Tym niemniej całość wspominam (jako, że oglądałem go już dość dawno), jako bardzo udaną komedię z masą gagów, które powaliły mnie na kolana.

PS. Proszę o zwrócenie uwagi na niezwykle częste użycie "ja" w różnych formach. Jest to moja opinia i jeżeli ktoś nie jest w stanie przedstawić >argumentów<, którymi chce zmienić moje zdanie, niech sobie daruje swoje bullshitohen.

ocenił(a) film na 8
akodo_ryu

Podzielam twoje zdanie. Film z lektorem bardzo dużo traci, mnie tak samo bawiła zabawa językiem. Udana komedia również moim zdaniem. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
ha7ny

nie przepadam za filmami z napisami, ale akurat ten film z napisami jest lepszy niż z lektorem
oceniam 9\10