Nie zadzieraj z fryzjerem

You Don't Mess with the Zohan
2008
6,2 193 tys. ocen
6,2 10 1 193324
5,2 26 krytyków
Nie zadzieraj z fryzjerem
powrót do forum filmu Nie zadzieraj z fryzjerem

Najgorsza komedia jaką w życiu widziałam!!!! Wg mnie szkoda czasu na to badziewie!

ocenił(a) film na 8
mama_leone

Według mnie każdy ma prawo do własnego zdania, a to, że nie jest zgodne z naszym, to chyba nie powód aby obrażać ludzi? Dla mnie film świetny i naprawdę zabawny, czyli 8/10.

ocenił(a) film na 9
mama_leone

film dla mnie byl mega-hitem 9/10. Rzadko ktory film mnie tak rozsmieszy :D

ocenił(a) film na 3
mama_leone

Dokładnie. Jestem zwolenniczką wszystkich fajnych w swojej głupocie parodii i komedii ale ten film ... beznadzieja.

ocenił(a) film na 5
milk_shake

narazie nie podoba sie tlyko plci zenskiej.

ocenił(a) film na 3
mama_leone

.................................

tragedia, dowcipy na dennym poziomie.

ocenił(a) film na 5
hadzi3

ti znajdz mi lepsza tego typu komedie gdzie komedie sa na twoim poziomie(dla mnie wazniejszy byl komizm sytuacji bo dialogi byly takie sobie)

ocenił(a) film na 3
Fanek_3

"młody frankenstin", "nic nie widziałem, nic nie słyszałem" to tylko 2 przykłady na filmy gdzie "komizm sytuacji" jest na znacznie przemyślanym poziomie.

ocenił(a) film na 8
hadzi3

kazdy ma inny gust wiec o czym wy chcecie dyskutowac... zohan moim zdaniem to swietne kino rozrywkowe a duza dawka absurdu z swietnym sandlerem w roli glownej. kazdy natomiast kto wyzywa sie na tej produkcji czepiajac jej prymitywnego dowcipu leczy chyba kompleksy bo to tak jakby zarzucac southparkowi ze ma uboga grafike...

peace.

ocenił(a) film na 10
hadzi3

A ja równie wysoko oceniam m.in. "nic nie widziałem, nic nie słyszałem" jak i "nie zadzieraj z zohanem". W tym filmie trzeba zwrócić uwagę na kontekst polityczny i odwagę pociągnięcia łacha z konfliktu żydowsko-palestyńskiego. Za to 10/10.