PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687079}

Niebo istnieje... naprawdę

Heaven Is for Real
2014
6,6 47 tys. ocen
6,6 10 1 46792
5,0 2 krytyków
Niebo istnieje... naprawdę
powrót do forum filmu Niebo istnieje... naprawdę

3/10

ocenił(a) film na 3

Mały chłopiec w czasie swej operacji przeżywa nie zwykłe doznanie jakie jest śmierć kliniczna i odwiedza niebo .Gdy wszystko wraca do normy opowiada co go spotkało co wywołuje lekka burze wśród rodzinny ,Opowieść chłopczyka jest prosta bez jakiś ogródek ,Taka opowieść małego chłopczyka . I jest to zrozumiałe .Gorzej jest wśród aktorów dorosły ojciec pastor borykający się z problemami typowe dla rodzin .Ale postać ojca ani nie przekonuje nie współczujemy nie kibicujemy ale jesteśmy my obojętni ,Brakuje też postaci które na mieszały by filmie które podważą niesamowitą historię chłopca wyśmieją rodzinne .Sądzę że ten film miał w nas coś poruszyć osoba niewierząca może miała się zastanowić że może coś jest po tamtej stronie.Ale mnie się wydaje ze prędzej przełączy kanał .3/10

ocenił(a) film na 3
kinoman1985

Chyba trzy razy pisałem tego posta czasem wyskakuje że strona nie znaleziona i coś tego typu .Czemu tak jest Ostatnio pewna osoba pisała że miała to samą rzecz .

ocenił(a) film na 8
kinoman1985

Dwie uwagi:
To nie była śmierć kliniczna - aparatura niczego takiego nie wykazała, jest to powiedziane w filmie. Podważa to dodatkowo wiarygodność całego tego widzenia.
Dobrze, że nie ma w filmie "postaci które na mieszały by filmie które podważą niesamowitą historię", byłoby to sprowadzenie filmu do typowego holywoodzkiego schematu, a tak to przynajmniej jest prosta historia.

kinoman1985

żle mówisz jesteś debilem

ocenił(a) film na 3
Was_Was

Was i czy jak tam się nazywasz tylko bez wyzwisk nie podałeś argumemtu nawet czy film ci sie podoba i dlaczego nawet czuje ze w ogóle nie widziałem filmu obraz mnie jeszcze raz bez powodu postaram by twój ostatni wpis na fimweb!!!