PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=843072}

Niebo o północy

The Midnight Sky
2020
4,9 32 tys. ocen
4,9 10 1 32093
4,2 29 krytyków
Niebo o północy
powrót do forum filmu Niebo o północy

...bo ja nie dobrnąłem do końca. Przeczytam sobie z komentarzy albo recenzji jak nie zapomne.

ocenił(a) film na 5
bropek

Jedna astronautka zginęła, dwoje poleciało umrzeć na ziemię, a ciężarna z Oyocośtam odleciała na K22. I okazało się że to córka Georga.

ocenił(a) film na 4
foktartek

nowy Adam i nowa Ewa

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
TheBadGoodAndUgly

tępy komentarz prawiczka - tego się można było spodziewać...

Sopelixxx

Ale co prawiczka co spodziewać? nie rozumiem.
Napisał swoje zdanie które podziela wiele osób, dlaczego go atakujesz?

dimian

Kto podziela i co? Ty? To fajnie, i nie za bardzo wiem czego nie rozumiesz? Napisał o społeczeństwie lewackim, jeżeli nie wyczuleś dezaprobaty, powiedziałbym że nawet pogardy w tym wyrażeniu to trudno. Ja wyczułem i nie lubię takiego szufladkowania. A że zazwyczaj takie tezy wyrażają prawicowcy, napisałem co o tym myślę. I tyle. Nie muszę się przed tobą ani przed nikim tłumaczyć, poczułeś się urażony za niego? Też trudno, będziesz musiał z tym żyć. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
dimian

Tego typu komentarze NIE na tym serwisie. Wypowiadaj się za siebie.

max242

Powiem tak, osobiście wyjechałbym do lasu odciął się od wszystkiego i nie słuchał LEWEJ ani PRAWEJ strony.

Ten człowiek ma taką opinie i ja równiez jak wielu innych dostrzegamy w filmach żę nie kieruje już sztuka tylko wytyczne poprawne polityczne.

Abstrachując od powyższego mówisz że ktoś nie może czegoś pisać a zarazem mówisz mi że mam się wypowiadać za siebie - dlaczego mówisz mi i komuś co mają mówić, już krok od cenzury, a świat był taki piękny.

Sopelixxx

tępy to jest komentarz, który jest zwykłym personalnym atakiem prymitywnego lewaka, któremu brak argumentów

TheBadGoodAndUgly

no i masz, piszę o tępym prawiczku i bach, odzywa się wywołany i nazywa mnie lewakiem. Rozumiesz tłuku co to wogóle znaczy, czy powtarzasz to co uslyszaleś w wiadomościach na TVP? Ja lewakiem? nie wydaję mi się ale jeżeli to poprawia ci chumor to proszę bardzo, możesz tak pisać. Co nie zmienia faktu że ty jesteś tępym prawiczkiem.

Sopelixxx

dalej lewakowi brak argumentów

Sopelixxx

Nie jesteś w stanie określić kto jest tepy a kto nie bo ci brakuje rozumu.

ocenił(a) film na 6
foktartek

no, nieźle opowiedziane, podoba mi się

foktartek

Możesz mi wytłumaczyć o co chodziło z Iris? Była córką Clooneya? I ona była na serio czy ta mała była Jego wymysłem wyobraźni? Bo nie bardzo rozumiem szczerze mówiąc, a film też jakoś mnie za bardzo nie zainteresował...

ocenił(a) film na 5
edyska92

Też uważam że mu mózg fiksowal.

ocenił(a) film na 4
bropek

Oczy mam juz na zapałkach. Film oglada się chyba za kare

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 5
bropek

Oceniasz filmy nie obejrzane do końca?

ocenił(a) film na 3
bropek

No fajnie się kończy muszę ci powiedzieć. Tam nagle statek obcych zaatakował tych astronautów, z laserów zaczęli się strzelać i Clooney się wkurzył, wziął jetpacka oraz wielką spluwę z szafy i poleciał w kosmos i pomógł tym astronautom i powystrzelał tych kosmitów, no i na końcu wzięli ten statek kosmitów, jeb.nę.li nim o Ziemię i zrobił się wielki wybuch i znowu było ciepło na ziemi, więc wszyscy urządzili sobie mega gang bang.