Niekończąca się opowieść

Die Unendliche Geschichte
1984
7,3 76 tys. ocen
7,3 10 1 75992
7,1 20 krytyków
Niekończąca się opowieść
powrót do forum filmu Niekończąca się opowieść

To byl moj pierwszy film jaki zobaczylam w kinie - od tego sie wszystko zaczelo...Bylam bardzo poruszona przygodami Bastiana. I po prostu zakochalam sie w Atreyu. (mialam chyba z 3 albo 4 latka:) Ten film to klasyka kina mlodziezowego, filmow fantasy... A juz najbardziej pokochalam piosenke z tego filmu

ocenił(a) film na 10
witchery

i ja....
ja miałam chyba 5 czy 6 latek i ..i tez wtedy zakochałam się w Atreyu :) (no i jeszcze w Falkorze)...był moim wielkim, wspaniałym bohaterem :)

a_ja_jestem_Wiola

hmm
dobrze ze te czasy minely, bo bylabym zazdrosna:) a tak jakos przezyje to , ze nie bylam jedyna:) chociaz pewnie gdybym jeszcze raz obejrzala ten film, to moze, moze wrocilyby wspomnienia..a tymczasem pozdrawiam Fanke Atreyu...

ocenił(a) film na 10
witchery

taaa Atreyu...
dziekuje za pozdrowienia, ja równiez Cie pozdrawiam...no bo w końcu Atreyu nas połączył :)

"do miłego oglądnięcia" Niekończącej sie opowieści..gdy tylko bedzie emitowana :)

witchery

a co do piosenki
to ostatnio widzialam teledysk do tej wlasnie piosenki " Neverending story" i nie dosyc ze teledysk byl koszmarny, to facet ktory spiewal piesn mojego dziecinstwa byl po prostu...eee...niefajnie wygladal:)

ocenił(a) film na 9
witchery

teledysk
Ten facet (z tego co pamiętam) nazywał się Limahl - a co do wyglądu taka wtedy była moda (chyba); słyszałem że Limahl był mistrzem w tapirowaniu włosów wśród ówczesnych piosenkarzy...
Pozdrówki!

ocenił(a) film na 10
sted

O takkk
Atreyu był i jest moim ulubionym aktorem.
Gdy pierwszy raz oglądnełam ten film to od razu sie w nim zakochałam. Mogłabym o tym pisac i pisac. Jednym zdaniem cudo ;).
Pozdrawiam wszystkich fanów tego przeuroczego chłopca ;*.