Totalna lipa !!! Omijac ten film szerokim łukiem...oglądac na wlasną odpowiedzialność...kupa śmiech z przewagą kupy.
takie wypowiedzi teżomijać z daleka bo żenada, aż oczy bolą jak czytamy takie cos !!!!!! Szczeże NIE POZDRAWIAM !
denna prowokacja ...
i to od kogoś, kto ma już 3 'łeby' - żenada ..
idź pobaw sie w piaskownicy albo co ..
pfffffff, tez mi znawca filmow od siedmiu boleści. Faktycznie ma 3 łby ale skoro tak napisal o tym filmie to jakies nieporozumienie; ćwok
Nie dajcie sie wciągnąć w taką beznadziejna gatkę. Zauważyłam już przy kilku innych filmach posty tego użytkowanika, sugerujące, że wypowiada sie na temat danego filmu, zupełnie go nie znając!
byłem na tym w kinie - aleza mi ten film sięw głowę wrył na lata - takie na mnie wrazenie zrobił . . . ech ta "generacja matrixa"
Heheh, alez jestes beznadziejny. Wiesz dla jakiego typu odbiorcy jest ta produkcja, dziecko ery pokemona?
Pamietam ten fim z dziecinstwa.. fantatyczne dzieło z niezapomniana piosenka, ktora na zawsze utkwiła w pamieci - Limahl - Never ending story.. Naturalnie ;)
ps. po fladze wnioskuje ze lubisz japosnkie produkcje - anime? Eh, i tak uwazam cie za "nieszcesnika" ...
Ten koleś dokładnie tak samo napisał o filmie "Król Lew": http://www.filmweb.pl/topic/148390/bez+przemocy.html. On najwyraźniej objeżdża tak wszystkie wysoko cenione filmy bez zastanowienia. Kim jest ten debil? I czy on wogóle jest prawdziwy?