PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137716}

Nieodebrane połączenie

Chakushin ari
2003
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 10889
5,2 8 krytyków
Nieodebrane połączenie
powrót do forum filmu Nieodebrane połączenie

Jesteście w stanie podać mi kilka najlepszych tytułów azjatyckich horrorów? Naprawdę nie wiem co zaproponować na wieczór z paczką przyjaciół do objerzenia? ;) Z góry dzięki!!

Dream

Proponuje Ci "Władca Lalek", angielski tytuł to Master of the Dolls czy jakiś tak.

zaxiii

wszystko zalezy w jakim klimacie filmy cie interesuja, czy cos a'la ringu, czy cos a'la opowiesc o dwoch siostrach czy tez filmy gore.

ocenił(a) film na 8
Dream

Właściwie to chodzi mi o film, który miałby zaskakującą końcówkę oraz "dobrze" straszył. Może być tajemniczy, ale najważniejsze żeby był naprawdę straszny ...

ocenił(a) film na 10
Dream

ju-on 1 i 2
one missed call 1 i 2
shutter

Syaimaral_sama

fenomenalna "Opowieść o dwóch siostrach"-mój ulubiony film, a końcówka Cię zaskoczy!

velvety_remembrance

z takim fajniejszych to jeszcze Gabal byl sympatyczny......

ocenił(a) film na 4
Dream

Ja polecam czarną komedie tajlandzką "69" naprawdę warto obejrzeć. Poza tym Widmo, czyli "the Shutter" i świetny horror "the eye", też tajlandzki.

Porter_4

praqde mowiac to ja najbardzije lubie filmy bkoreanskie i z tajlandii wlasnie :D

ocenił(a) film na 8
Dream

Dzięki! Obstawiłem na "Opowieść o dwóch siostrach". Mam nadzieję, że nie zawiodę oglądających ;-) Jeżeli możecie coś jescze podać to wpisujcie tu propozycje. Dzięki!

Dream

ja tez stawiałbym zdecydowanie na The Shutter (Widmo)

ocenił(a) film na 8
Dream

velvety_remembrance --) kieruje się listą twoich ulubionych filmów :)

ocenił(a) film na 5
Dream

azjatyckie horrory...
The Ring 1,2
Klątwa JU-ON 1,2
Nieodebrane połączenie
i jeszcze jest taki fajny film... też horror azjatycki. chyba jego tytuł to PRZEPOWIEDNIA. ale nie jestem pewna.
MIŁEGO OGLĄDANIA!

ocenił(a) film na 5
Dream

azjatyckie horrory...
The Ring 1,2
Klątwa JU-ON 1,2
Nieodebrane połączenie
The Shutter (widmo)
i jeszcze jest taki fajny film... też horror azjatycki. chyba jego tytuł to PRZEPOWIEDNIA. ale nie jestem pewna.
MIŁEGO OGLĄDANIA!

użytkownik usunięty
Shelley_Johnson

Przepowiednia nie jest azjatycka tylko amerykańska!...a the eye (wcześniej) nie jest tajlandzkie tylko chińskie jak już coś piszecie to może bez błędów...
Ja osobiście polecam Dead Friend ,Opowieść o dwóch siostrach,Ringu oraz serie Three Extremes...:)

ocenił(a) film na 7

A Ty sie już tak nie wymądrzaj bo każdy sie pomylić moze ... a jeśli już o błędach mowa to sam takie robisz ... Przepowiednia to film Azjatycki "Premonition" ... sam sobie zobacz :P hmmm a ja polecam film Schody Życzen :D