Jesteście w stanie podać mi kilka najlepszych tytułów azjatyckich horrorów? Naprawdę nie wiem co zaproponować na wieczór z paczką przyjaciół do objerzenia? ;) Z góry dzięki!!
wszystko zalezy w jakim klimacie filmy cie interesuja, czy cos a'la ringu, czy cos a'la opowiesc o dwoch siostrach czy tez filmy gore.
Właściwie to chodzi mi o film, który miałby zaskakującą końcówkę oraz "dobrze" straszył. Może być tajemniczy, ale najważniejsze żeby był naprawdę straszny ...
Ja polecam czarną komedie tajlandzką "69" naprawdę warto obejrzeć. Poza tym Widmo, czyli "the Shutter" i świetny horror "the eye", też tajlandzki.
Dzięki! Obstawiłem na "Opowieść o dwóch siostrach". Mam nadzieję, że nie zawiodę oglądających ;-) Jeżeli możecie coś jescze podać to wpisujcie tu propozycje. Dzięki!
azjatyckie horrory...
The Ring 1,2
Klątwa JU-ON 1,2
Nieodebrane połączenie
i jeszcze jest taki fajny film... też horror azjatycki. chyba jego tytuł to PRZEPOWIEDNIA. ale nie jestem pewna.
MIŁEGO OGLĄDANIA!
azjatyckie horrory...
The Ring 1,2
Klątwa JU-ON 1,2
Nieodebrane połączenie
The Shutter (widmo)
i jeszcze jest taki fajny film... też horror azjatycki. chyba jego tytuł to PRZEPOWIEDNIA. ale nie jestem pewna.
MIŁEGO OGLĄDANIA!
Przepowiednia nie jest azjatycka tylko amerykańska!...a the eye (wcześniej) nie jest tajlandzkie tylko chińskie jak już coś piszecie to może bez błędów...
Ja osobiście polecam Dead Friend ,Opowieść o dwóch siostrach,Ringu oraz serie Three Extremes...:)