PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137716}

Nieodebrane połączenie

Chakushin ari
2003
6,4 11 tys. ocen
6,4 10 1 10889
5,2 8 krytyków
Nieodebrane połączenie
powrót do forum filmu Nieodebrane połączenie

Dno

ocenił(a) film na 1

Po "Kręgu", "Widmie", "Klątwie", "Dark Water" japońskie czarnowłose dziewczynki wychodzące z telewizorów, studni, zlewów, wanien, uczepiające się ramion, są PO PROSTU NUDNE. Czy naprawdę nie na innych pomysłów na horrory, poza jakoś skrzywdzonymi w przeszłości dziewczynkami, które wracają niewiadomo po co? To już dawno stało się śmieszne.

Z radością wracam do Lyncha i jego stwierdzenia, że strach jest w nas. Wystarczy go wyzwolić. Przykro mi. Nie ma we mnie strachu przed dziewczynkami wychodzącymi z różnych przedmiotów.

Film zrealizowany średnio, a miejscami komicznie. Jeśli oglądaliście któryś z w/w filmów, oglądanie tego to strata czasu. Jeśli nie - raczej obejrzyjcie któryś z w/w.

1/10.

sandbox

Ten film ma świetną,zakręconą końcówkę.Czarnowłose dziewczynki to element kultury azjatyckiej.Każdy duch ma własną historię, Dla mnie to jest ważne,a nie jak ucharakteryzowane jest widmo.Azjatycka wersja Nieodebranego połączenia -dla mnie8/10

sandbox

Ja własnie lubię takie horrory z tymi dziewczynkami .
Juz lepsze niż bezsensowna krwawa rzeź. ;/

ocenił(a) film na 9
Aldona19941

Pozatym 'Nieodebrane Połączenie' przedstawia historię ciekawszą według mnie od Japonskiego Ringu. Na dzień dzisiejszy bardziej realną.