piszcie co chcecie a ten film sam się obroni
dawno nie było tak dobrego SF w kinie
dla fanów pozycja obowiązkowa
Masz słabe wymagania widać ,dla mnie ten film jest średni ,dałem 6 bo dałem chodź nie wiem czy nie za wysoko i tak . Film do obejrzenia na jeden raz ,wątpię czy jeszcze kiedyś do niego wrócę - ewentualnie na przewijaniu .
Koleś chyba nie oglądał dobrego s-f. buahhahhha.. Narobiłem sobie apetytu na ten film jak szczerbaty na suchary, zabierałem się jak łysy do grzebienia.. i bams .. Dobre efekty specjalne jeśli weźmiemy pod uwagę stacje kosmiczne, krajobrazy, latające pojazdy. Nocne pływanie w podświetlonym zbiorniku wśród chmur było ekstra.. Ale tak to ZWYKŁA, BANALNA NAWALANKA przy pomocy WKM. Tom Cruise spoko, ta ruda małpa co z nim była jakaś taka naćpana. Blee.
a ja dałem 7/10...
Podobał mi się sposób dawkowania informacji o prawdziwych wydarzeniach w filmie. Scenariusz jest nietuzinkowy i zdecydowani nie można go wrzucać do jednego wora z filmami o inwazji kosmitów na Ziemię.
Tak jak przedmówca nie wydaje mi się abym miał ochotę wracać do tego filmu ale z czystym sumieniem mogę go polecić wszystkim miłośnikom SF.