PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535756}

Niepamięć

Oblivion
2013
6,8 143 tys. ocen
6,8 10 1 142787
5,8 45 krytyków
Niepamięć
powrót do forum filmu Niepamięć

.. tego nie spieprzyli. Tak jak w przypadku "Prometeusza" - bo jednoznacznie mi się ten film
skojarzył.

ocenił(a) film na 7
Daveiro_88

Bardziej niż Prometeusza to się chyba spieprzyć nie da ;)

ocenił(a) film na 8
ROBERTHUNT

Prometeusz jest świetny. Przestańcie gnomy trollować.

ocenił(a) film na 7
HRA

Jesli podobal Ci się Prometeusz to polecam inny film s-f w podobnym klimacie ( obca planeta, pozaziemskie cywilizacje....) "Małpy w kosmosie" ;)

ocenił(a) film na 8
ROBERTHUNT

" Małpy w kosmosie" ??? Cóż za zarozumialstwo, żeby polecać mi film , w którym sam występujesz..

"Prometeusz" podoba się wszystkim wybitnym znawcą kina.. Taka jest prawda.

ocenił(a) film na 7
HRA

Jak Ty jestes wybitnym znawca kina to ja jestem wybitnym lekarzem ktory wlasnie znalazl lekarstwo na raka . Podejrzewam ze Prometeusz Ci sie podobal bo go nie zrozumiales , wiec uznales ze to jest bardzo ambitne kino

ocenił(a) film na 8
ROBERTHUNT

Ty lepiej nic nie podejrzewaj, bo osiwiejesz z wysiłku. Lepiej przytul misia i idż spać.

ocenił(a) film na 7
HRA

wysunales taki argument ze nie mam już nic do powiedzienia. przytulam misia i IDŻE spać ;)

ocenił(a) film na 8
ROBERTHUNT

a jednak bystrzacha z ciebie. Tylko , że na kinie się nie znasz.

ocenił(a) film na 7
HRA

powiem Tobie tak , to Ty sie uznaleś za wybitnego znawce kina nie ja , jeśli chodzi o mnie to trafileś akurat na wybitnego znawce tematyki "alien" a przyznasz chyba chociaż że "prometeusz" do "alien" nawiazuje i w tej materii niejaki prometeusz kompletnie mnie zawiódł. Jeśli tobie sie "prometeusz" podobal to ok nie mam zamiaru wyzywać cie od troli ;) jednakowoż dla mnie "prometeusz" obraził rzesze fanów obcego o których pewnie nawet nie masz pojecia bo jeszcze cie wtedy "podejrzewam " ;) na świecie nie bylo

ROBERTHUNT

aaa rage to ja jestem znaffcoł

Daveiro_88

Ridley Scott ma w swoim dorobku arcydzieła.
Joseph Kosinski ma w swoim dorobku jedną kupę zwaną Tron Dziedzictwo.

Szanse, że ten film będzie na poziomie Prometeusz są znikome.

Kazioo

Nie rozumiem Twojej implikacji. Skoro Scott ma arcydzieła, a Prometeusz był słaby (przynajmniej średni), natomiast Kosinski ma "kupę" ...to ja tu nie widzę nic innego, jak to, że i "Oblivion" takową kupą może być, czyli (jesli przyjmiemy, że "kupa"=słaby/średni film to) może być na poziomie Prometeusza. Mylę się?

Daveiro_88

przede wszystkim Prometeusz nie był słaby a Tron 2 to istna propaganda żydowska i denny film. Mogli sobie gwiazdy dawida narysować na tych kostiumach

Kazioo

dokładnie przecież Prometeusz to znakomity film ale jak każde SF nie dla każdego. Niestety do dobrego SF trzeba mieć mózg. Sądzę, że Oblivion będzie tym SF dla bezmózgich.

markin

Sugerujesz coś? "Prometeuszowi" do dobrego SF brakowało sporo.

Daveiro_88

tak jak napisałem czego nie zrozumiałeś ?

markin

Nie rozumiem jak można obrażać drugiego człowieka sugerując, że nie ma mózgu, jednocześnie totalnie go nie znając.

Daveiro_88

przypomnę "Niestety do dobrego SF trzeba mieć mózg. Sądzę, że Oblivion będzie tym SF dla bezmózgich."
ci co zachwycają się Avengerami to jest ta część bez mózgowa.

markin

Najwidoczniej to Ty jesteś tym bezmózgiem.

The_Fallen

z twojej strony dla mnie to komplement. Dziękuję za komplement

markin

Widać masz bardzo niskie mniemanie o sobie.

The_Fallen

oj widać widać a majtki też widzisz ?

markin

Twoich widzieć nie bardzo chcę.

The_Fallen

może coś wywęszysz

markin

Wąchać także nie zamierzam.

The_Fallen

czyli nic nie potrafisz a się wtrącasz

markin

Lubię się wtrącać gdzie wolno.