w połowie filmu mój mż się poddał i zaczął palić papierosa a bliżej końca słodko chrapał. Ja sumiennie dotrwałam do końca - dotrwałam............................................
Fantastyczna recencja i cenna opinia na temat filmu. Mąż spał w pozycji embrionalnej czy może na brzuszku? Ponadto proszę go uświadomić o niekorzystnym wpywie palenia papierosów na zdrowie. Pozdrawiam!
Może jaki człowiek taka recenzja? Dla mnie film rewelacyjny. Jeden z lepszych filmów saj-fi ostatniego okresu:)) Sceneria niesamowicie wysublimowana, wręcz ostentacyjnie czysta. Mam tutaj na mysli ich dom na Ziemi. Film pokazuje także jak wiara we własne przekonania moze doprowadzić do niszczycielskiej siły która gromi pozostałe istoty. Tak jest z naszymi przekonaniami. Nie zawsze mamy rację, a potrafimy zniszczyć wszystko dookoła w imię tych przekonań. Jak dla mnie został zrelizowany naprawdę świetnie. Nie jest to jakieś super arcydzieło, ale naprawdę, powiadam wam naprawdę nie jest nudny. Zresztą czego Twoj mąż spodziewał się po takim filmie? Ja od początku byłem nastawiony na coś w takiego:))pozdrawiam