Nieproszeni goście

The Uninvited
2009
6,9 60 tys. ocen
6,9 10 1 59723
6,0 7 krytyków
Nieproszeni goście
powrót do forum filmu Nieproszeni goście

Po Trailerze Spodziewałem Sie Czegos Lepszego A Tu ZonK!!.Nie Przepadam Za Filmami Gdzie Głowny Bohater Czy Bohaterka Jest Zdrowo Pieprznieta(Dla Przykładu Film "Blady Strach" A Wyjatkiem Jest "Podziemny Krag" Ktorego Bardzo Lubie!)I Widzi Rzeczy Których Nie Ma A Na Koncu Dowiadujemy Sie Ze Wszystko To Jej Sprawka Tzn. Wszystkie Morderstwa Itd. Itp.Wtedy Ogarnia Mnie Gigantyczna Irytacja I Nie Moge Dac Takiemu Filmowi Wiecej Niz 6 Ale To tylko Mój Gust Innych Ludzi Irytuja W Filmach Inne Rzeczy A Mnie Akurat Takie:/, Jest Na Co Popatrzec(Orzywiscie Chodzi Mi O Aktorki xD) I...........I..........I......... No Wlasnie Co Jeszcze?!? Hmmmmmmmmm... AhhhhhhhhhA Plakat Wzbudzajacy Ciekawosc :D A Tak Poza Tym To Gdyby Nie Te "Wstawki" Ze Scenami Z Np. Niezyjaca Matka, Lub Ta Reka Która Probuje Zlapac Głowna Bohaterke Na Lozku To Ten Film Wcale Nie Bylby Horrorem Czy Thillerem Tylko Jakims Marnym Sam Nie Wiem Dramatem Albo Filmem Z Rodzaju "Wszystko Zdarzyło Sie Na Prawde" Albo "Film Powstał Na Autentycznych Wydarzeniach".I W Ogole Ten Tytul Jest Jakis Taki Nie Teges.