Nieproszeni goście

The Uninvited
2009
6,9 60 tys. ocen
6,9 10 1 59725
6,0 7 krytyków
Nieproszeni goście
powrót do forum filmu Nieproszeni goście

8/10

ocenił(a) film na 8

bardzo dobry thiller po godzinie filmu myślałem że jest bardzo przewidywalny,szczerze mówiąc końcówka bardzo mnie zaskoczła gorąco polecam ten film wszystkim fanom thillerów i horrorów.Pozdro

ocenił(a) film na 8
lukasz121246

Ten film jest taki, że usypia, usypia, fabuła leci "jak bozia kazała" tzn wg amerykańskiej sztampy, a tu Bach! a tu Buch! ;D
Naprawdę finał mnie zaskoczył i podniósł ocenę o dwa oczka, czyli bardzo.
Btw - oryginalna wersja Koreańska jest o wiele gorsza, co naprawdę rzadkie wśród amerykańskich remake'ów azjatyckich horrorów/thrillerów.
Film polecam, 8/10, naprawdę warto !

ocenił(a) film na 10
Muszrom

a mnie ani przez chwilę nie usypiał ;p.
Oglądam go prawie codziennie ;D.

ocenił(a) film na 8
Batmanowa

Usypia w tym sensie, że nie zapowiada żadnych spektakularnych wydarzeń, wygląda jak dobry, ale typowy amerykański thriller/horror. A tu zonk.

ocenił(a) film na 8
Muszrom

Ja miałem nieco inne wrażenie. Przez ponad godzinę myślałem: "nie to nie
możliwe by ten film był tak sztampowy i tak gówniany, czymś MUSI zaskoczyć"
I doszedłem do wniosku ,że Anna wymyśliła sobie Aleks. Nie odgadłem
całkowicie ,ale od sceny u szeryfa byłem pewny ,że Aleks to tylko zwidy
Anny. Dla mnie 8/10 bo mimo wszystko nie zawiódł. Bardzo dobrze wypada na
tle amerykańskiego kina grozy.

ocenił(a) film na 8
DesertEagle

Toż właśnie napisałem, że leci "jak bozia kazała" oraz że wygląda jak typowy amerykański horror/thriller , co oczywiście jest łagodniejszym powiedzeniem: "nie to niemożliwe by ten film był tak sztampowy i tak gówniany, czymś MUSI zaskoczyć" ;D

I jak sam napisałem, dobra końcówka naprawdę ratuje ten film i podnosi jego ocenę - bez niej byłby kiszką.
pozdrawiam

P.S. przed zdradzeniem części fabuły używaj proszę tego - [SPOILER] - bo możesz komuś zepsuć seans ;)